29. ledna 2015 • 10:59

Sparťan Přikryl míří na hostování do Dukly, Blažek je na zkoušce

Autor: sh, spo, pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký talent českého fotbalu Tomáš Přikryl míří ze Sparty na půlroční hostování do Dukly. „Jsme na podmínkách dohodnutí s hráčem i klubem, dneska se zapojí u nás do přípravy,“ uvádí Michal Šrámek, ředitel Dukly Praha.



„Hostování Tomáše Přikryla směřuje k tomu, aby měl maximální zápasové vytížení. Je to i od Sparty vstřícný krok směrem k reprezentační jednadvacítce, kterou čeká mistrovství Evropy. Pro všechny strany bude nejlepší, když se v létě vrátí na Letnou zcela rozehraný,“ řekl hráčův agent Viktor Kolář ze společnosti Sport invest.

Přikryl v podzimní části sezony zasáhl do deseti ligových zápasů. Čtyřikrát nastoupil v základní sestavě a zaznamenal dvě branky. V Dukle doplní Romana Poloma, který na Julisce hostuje rovněž ze Sparty.

„Jsme velice rádi, že se Tomáš rozhodl pro vstup do našeho klubu. Jedná se o jednoho z nejtalentovanějšího hráče naší kopané a reprezentanta do 21 let. Věříme, že v našem mužstvu najde uplatnění a bude velkou posilou pro jarní část Synotligy,“ poznamenal sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Dukla musela neprodleně řešit problémy s útočníky, protože v přípravném duelu se Slovanem Bratislava přišla o zraněného Jakuba Mareše. A protože její marodka není malá, přichází na zkoušku také útočník Jan Blažek, mistr ligy s Libercem (2006) a Slavií (2008).

„S Libercem, jehož je hráč, jsem dohodnutí. Uvidíme, v jakém bude stavu,“ říká Šrámek.

Ze Sparty by mohl odejít na půlroční hostování také záložník Kamil Vacek, který nebyl na podzim spokojený s herní vytížeností.

Podzim fotbalistů Dukly v 90 vteřinách
Video se připravuje ...

Podzim fotbalistů Sparty v 90 vteřinách
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud