28. února 2015 • 04:30

Fauly před gólem, soptil Liberec. Nesmíme brečet, nabádal Kotrba

Autor: sh, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to nejvypjatější moment při porážce fotbalistů Liberce na Dukle 1:3. Vyrovnávací gól domácího obránce Romana Poloma z 61. minuty na 1:1 spustil řadu protestů vůči rozhodčímu. Situace vypadala hodně zamotaně, při prvním pohledu nebylo jasné, zda míč skutečně doputoval za čáru. Libereckým však vadilo něco jiného.



Po centru z rohového vznikla před libereckou brankou nepřehledná situace, v níž se nejlépe zorientoval dukelský stoper Roman Polom a hlavou poslal míč do branky. Rozhodčí Martin Nenadál dukelskou trefu uznal a reakce na sebe nenechala čekat. Rychle se kolem něj sesypal hlouček libereckých fotbalistů. Za protesty pak dokonce vyfasoval žlutou kartu brankář Ondřej Kolář.

„Ten vyrovnací gól byl hodně sporný. Nechci pálit od boku, podívám se na to. Ale spoluhráči říkali, že tam byly fauly na gólmana i na obránce,“ tvrdil obránce Liberce Erich Brabec , který si o devět minut později vstřelil vlastní branku.

Trenér Slovanu Jiří Kotrba podobná vysvětlení v situaci, kdy je trojnásobný vítěz ligy ohrožený sestupem, neuznává. „Hrajeme o záchranu,“ zdůraznil. „Nemůžeme brečet a dívat se, jestli nás někdo strčí. Musíme rychle zapomenout na křivdu, i když ji cítíme,“ apeloval na psychickou odolnost svých svěřenců.

Rovněž se mu nelíbila napomínání za nedisciplinovanost. „Nemůžeme dostal dvě žluté karty za zakopnutí balonu. Tyhle hloupé věci z přemíry snahy a bojovnosti se stávat nesmí,“ zdůrazňoval.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Liberec 3:1
Video se připravuje ...

Dukla - Liberec: Vlastní gól Ericha Brabce na 2:1
Video se připravuje ...

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud