28. února 2015 • 18:02

Barošova show: První GÓL po návratu i ŠLÁPNUTÍ na Štěcha

Autor: dvo, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle dobře už Milan Baroš dlouho nehrál. Ve skvělé formě kapitána Baníku zastihl duel, který na Bazalech berou tradičně velmi prestižně. Bývalý reprezentační kanonýr se nakonec stal v utkání proti Spartě hlavním hrdinou domácích fanoušků. V 65. minutě totiž proti obhájci titulu vyrovnal na konečných 1:1. Ale výrazných momentů měl někdejší hráč Liverpoolu, Galatasaraye, či Aston Villy mnohem víc.



Zahozená tutovka a pak vztek

Tahle šance musela ostravského matadora opravdu mrzet. V 28. minutě mu naservíroval míč Vojtěch Štěpán přímo před brankáře Marka Štěcha . Baroš ale svoji šanci zahodil. Balon jen napálil do brankáře Sparty. A pak zlostí mlátil do země. Věděl, že podobná příležitost se už nemusí opakovat.

Ostrava - Sparta: Tutovka Milana Baroše a skvělý zákrok Štěcha
Video se připravuje ...

Šlápnutí na brankáře Štěcha

Nejkontroverznější Barošův moment. Dvě minuty po začátku druhé půle nestíhal dohnat přihrávku, ale přesto se snažil do poslední chvíle o ni bojovat. Jenže brankář Sparty Marek Štěch měl míč pod kontrolou evidentně dřív. Baroš ho přeskakoval, ale nikterak důrazně a na Štěcha při tom šlápl. Oba hráči si vyměnili zlé pohledy, sudí nechal celý moment bez povšimnutí.

VIDEO: Baroš šlápl na Štěcha
Video se připravuje ...

Vyrovnání na 1:1

V pátém startu od svého podzimního návratu do Baníku se Baroš dočkal gólového momentu. V 65. minutě se kapitán Baníku dokázal vymanit od obránce Pavla Kadeřábka a po centru z pravé strany překonal hlavičkou brankáře Štěcha. Tento moment zajistil ostravskému týmu cenný bod.

Ostrava - Sparta: Gól Milana Baroše na 1:1
Video se připravuje ...

Milan Baroš má za sebou vydařený zápas. Proti Spartě se postaral o vyrovnávací gól Baníku!
Milan Baroš má za sebou vydařený zápas. Proti Spartě se postaral o vyrovnávací gól Baníku!

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud