1. března 2015 • 19:02

VIDEO: Plzeňský kiks! V Hradci ho potrestal hráč SPARTY

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Hradci se začalo zostra. Favorizovaná Plzeň šla už po čtyřech minutách hry do vedení zásluhou Koláře, jenže domácí pohotově zareagovali, když využili zaváhání v západočeské rozehrávce. Vysoký pas Kozáčika nezpracoval Hubník a mladý odchovanec Sparty Aleš Čermák srovnal na 1:1. Plzeň nakonec slavila výhru 3:2 a veze domů důležité tři body.



Už ve třetí minutě utkání hodně zariskoval Tomáš Koubek. Domácí gólman váhal s dlouhým odkopem, k míči se řítil dotírající Mahmutovič. Hradecká jednička měla velké štěstí, že jeho chybu nedokázala Plzeň využít.

Hosté ale takové štěstí neměli. Ve chvíli, kdy Plzeň po brance Koláře vedla 1:0, dobře napadající hradečtí hráči potrestali chybnou rozehrávku ligového lídra. Kozáčik přihrával vzduchem Hubníkovi, tomu ale míč uskočil.

Prostor pro rychlý brejk využil teprve sedmnáctiletý Trubač, který odvážně zavezl míč do plzeňského vápna. Jednu střelu ještě zvládl zablokovat Procházka, následný chytrý oblouček Aleše Čermáka skončil v síti. Vyrovnáno, 1:1! Pikantní je, že jde o dvacetiletého odchovance Sparty, největšího soupeře Plzně v souboji o ligový titul.

Hradec Králové - Plzeň: Viktoria chybovala a Čermák dal na 1:1
Video se připravuje ...

"V podstatě jsme si dali vlastní gól, nedomluvili jsme se," mračil se v poločasovém rozhovoru pro Českou televizi Daniel Kolář. "Nešťastný gól. Bylo tam velké nedorozumění našich hráčů, defakto jsme si tu branku vstřelili sami. Byla to pro nás velká komplikace. Možná jsme po prvním vstřeleném gólu byli uklidnění až moc," vrátil se k inkasované brance plzeňský trenér Miroslav Koubek.

Západočeskému týmu dělalo hradecké aktivní napadání a ofenzivní styl velké problémy, favorizovaný celek nedominoval takovým stylem jako minulý víkend doma s Budějovicemi (6:0).

Ve druhém poločase se opakoval scénář z úvodního dějství - na branku Vaňka zareagoval vyrovnáním aktivní Halilovič. Plzeň se ale nakonec dočkala tří bodů, když o výhře rozhodl parádním volejem Rajtoral.

Plzeň po sobotním zaváhání Sparty v Ostravě (1:1) vede po 18 odehraných kolech tabulku Synot ligy s tříbodovým náskokem.

Hradec Králové - Plzeň: Gól Františka Rajtorala na 2:3
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Plzeň: Gól Emira Haliloviče na 2:2
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Plzeň: Gól Ondřeje Vaňka na 1:2
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Plzeň: Risk Tomáše Koubka
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Plzeň: Viktoria chybovala a Čermák dal na 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud