2. března 2015 • 05:00

ANKETA: Škodovka z Edenu i pískej rovinu! Zvolte TOP choreo

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Fotbaloví fanoušci ozdobili 18. kolo Synot ligy povedenými choreografiemi. Kdo zaujal nejvíc? Jako první se objevil transparent v sobotu na jablonecké Střelnici v podání fanoušků Bohemians a poslední byl k vidění v sobotu v Edenu od příznivců Slavie. Podívejte se na ostatní chorea, které byly o víkendu na stadionech a zvolte to nejlepší.



„Pískej rovinu!“

Fanoušci Bohemians 1905 mají jasné priority. Jsou zásadně proti připískávání soupeřům a tak vzkázali sudímu Martinu Nenadálovi jednoduché přání. Stačilo jim, aby při rozhodování používal na obou stranách stejný metr. Bohužel pro ně, ani to ale nestačilo. Domácí Jablonec hosty z Ďolíčku porazil 3:0 a Klokani odjeli domů s prázdnou.

Pískej rovinu
Video se připravuje ...

„70 let jabloneckého fotbalu“

Příznivců třetího Jablonce na duel s Bohemians 1905 jako tradičně moc nedorazilo. V součtu s hosty pouhých 2 763. I tak ale nezapomněli, že rok založení severočeského klubu se datuje až k roku 1945 a tím pádem letos oslaví 70. narozeniny. Proto ve 30. minutě rozbalili transparent s heslem „70 let jabloneckého fotbalu“ a oslavu si užili, jak se patří.

70 let jabloneckého fotbalu
Video se připravuje ...

„Petera a „Šafy“ na radnici

Zajímavou choreografií se v Ostravě prezentoval kotel fanoušků Sparty. V průběhu prvního poločasu vytáhli plachtu se dvěma velkými obličeji, siluetou ostravské radnice, dvěma nakreslenými měšci peněz a nápisem: „Petera a Šafy na radnici!!!“ Sparťané tím poukázali na poslední dva klubové šéfy Tomáše Peteru a Petra Šafarčíka. A aby bylo úplně jasno, co choreografií myslí, přidali skandování: „Vaše bída, naše radost!“

Choreo sparťanských fanoušků v OstravěFoto ČTK

„Chceme silný a transparentní Baník!!!“

Choreo ostravských příznivců souvisí se stejným tématem jako to sparťanské. Silné jádro baníkovců již delší dobu nesouhlasí s politikou, kterou razí jeho šéf Petr Šafarčík a požaduje po něm odchod z klubu.

Choreo ostravských fanoušků při utkání se SpartouFoto ČTK

„Škodovka z Edenu“

Kreativní byli i fanoušci Slavie. Ti totiž při sobotním utkání s Teplicemi (2:2) rozbalili na tribuně Sever v Edenu obrovský transparent, na kterém byl vyobrazen automobil značky Škoda se státní poznávací značkou „SKS 1892“. Choreo patřilo slávistickému hrdinovi posledních dnů. Milan Škoda minulý týden třemi góly sestřelil Liberec a řádil i v sobotu. Dvěma brankami zařídil bod proti Teplicím a pak řídil děkovačku s kotlem.

Slavia - Teplice: Choreo fanoušků Slavie se škodovkou
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia – Teplice 2:2
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Bohemians 1905 3:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Sparta 1:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud