18. března 2015 • 21:00

Petržela ŠLÁPL na ležícího soupeře. Místo vyloučení hrál dál

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dohrávaném utkání fotbalové ligy Plzně se Slavií (1:0) si zadělal na pořádný problém. Milan Petržela na začátku druhého poločasu šlápl na nohu ležícího soupeře Levana Keniji. V utkání zákrok prošel bez povšimnutí, může mít ale ještě dohru. Pokud disciplinární komise na základě videozáznamu uzná, že západočeský záložník šlápl soupeře úmyslně, hrozí mu dodatečný trest. Petržela byl takto v minulosti potrestaný už dvakrát, pokaždé šlo o stopku na tři zápasy.



Petržela se do křížku s Kenijou dostal na začátku druhého poločasu. Slávistický záložník po tvrdém souboji s Petrželou spadl až za postranní čáru. Plzeňský záložník se pak dral přes ležícího slávistu pro balon.

Plzeň - Slavia: Petrželovo šlápnutí na Kenijovu nohu
Video se připravuje ...

V té chvíli ale Kenijovi stoupl pravačkou na lýtko, gruzínského hráče to muselo zabolet. Sudí si nejspíš šlápnutí nevšimli, nezapískali faul a Petržela vyvázl bez jakéhokoliv trestu.

Je ale možné, že incidentem se bude zabývat disciplinární komise. Pokud totiž uzná, že Petržela šlápl na soupeře úmyslně, mohl by dostat dodatečný trest. To už se plzeňskému záložníkovi stalo v minulosti dvakrát.

Před čtyřmi lety disciplinárka řešila Petrželovo šlápnutí na hradeckého Jiřího Poděbradského, za které vyfasoval třízápasový trest. Se stejným trestem odešel i v roce 2008 po ataku na slávistu Belaida.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 1:0
Video se připravuje ...

Milan Petržela šlápnul na nohu slávisty Levaniho Keniji, od sudího vyvázl bez trestu...
Milan Petržela šlápnul na nohu slávisty Levaniho Keniji, od sudího vyvázl bez trestu...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud