18. dubna 2015 • 21:14

Zoufalý Cipro po ztrátě náskoku: To by udrželi i staří páni

Autor: Petr Mešejda
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osm zápasů a stále bez bodu. Jarní bilance fotbalistů Českých Budějovic se nevylepšila ani po zápase s Bohemians 1905. Ještě 22 minut před koncem měli dvoubrankový náskok, po konci z toho byla prohra 2:3. Zpackanému závěru zápasu se divil i trenér Jihočechů František Cipro. „Tohle přece není normální. Mít takhle rozehraný zápas v 70. minutě a nezvládnout závěr s týmem plným zkušených hráčů, to je taky umění, to vám řeknu. To by udrželi i staří páni,“ nebral si servítky.



A to nebyla zdaleka poslední ostrá výtka kouče posledního týmu ligy. „Neříkám, že náš výkon byl excelentní. Soupeř nás s postupem času přehrával v polovině hřiště, ale prohrát takový zápas? Jestli budou předvádět zkušení hráči to, co předváděl dneska třeba Lengyel, tak je jedno, jestli dostal čtvrtou žlutou kartu,“ nelitoval ztráty zkušeného obránce pro další kolo.

Na paškál se dostal i Jiří Kladrubský, který zavinil penaltu před prvním gólem Bohemians, když rukou vyboxoval míč mířící do branky. „Za jeho ruku jsme pykali dvakrát. Kdyby to nechal být, tak to bylo 2:1 a hrajeme dál v jedenácti lidech. Navíc dostáváme góly z trestňáků, standardek,“ supěl Cipro.

Následnou desetiminutovku hrůzy Dynamo prohrálo 0:3 na góly, z dalších šesti střel přistály hned tři na Křížkově břevnu. Záchrana pro Budějovice se jeví i s ohledem na obtížný los šest kol před koncem ligy hodně nereálně.

České Budějovice - Bohemians 1905: Gól Jakuba Barteka na 2:2
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: České Budějovice - Bohemians 1905 2:3
Video se připravuje ...

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud