3. května 2015 • 04:20

Plzeňský útok před Spartou? Jednička Mahmutovič, ztracený Tecl

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V generálce na ligový šlágr nenastoupil v základní sestavě, přesto prožil Aidin Mahmutovič zatím nejproduktivnější zápas v plzeňském dresu. Za 22 minut na hřišti jako střídající hráč skóroval proti Slovácku (4:0) dvakrát. V příštím kole na Spartě by se měl na plzeňském hrotu objevit právě on. Jak vypadá situace v útoku lídra Synot ligy?



Aidin Mahmutovič

Po zimním příchodu z Teplic se hledal, po první trefě proti Budějovicím čekal na další gólový přírůstek pět dalších utkání. Přesto mohl spoléhat na důvěru trenéra Koubka, který ho v lize poprvé vynechal ze základní sestavy právě až včera. Jak se ukázalo, Mahmutovičovi to prospělo. Přesto na každou gólovou oslavu spotřebuje stále hodně zahozených šancí.

Plzeň - Slovácko: Gól Aidina Mahmutoviče na 4:0
Video se připravuje ...
 

Jan Holenda

Do týmu přišel na záskok v říjnu jen do konce podzimu. V Plzni však další exsparťan přesvědčil, že si zaslouží větší šanci, i když jedinkrát skóroval až na jaře proti Slavii. Na jaře je urostlý bijec využívaný Koubkem jako střídající hráč kvůli svým fyzickým předpokladům a důrazu v pokutovém území. Ten se vyplatil při prvním gólu proti Slovácku, na kterém má Holenda zásadní podíl.

Plzeň - Slavia: Gól Jana Holendy na 1:0
Video se připravuje ...

Stanislav Tecl

Na podzim jednička na hrotu, na jaře je Tecl odstavený na vedlejší kolej. V konkurenci Mahmutoviče a Holendy se občas nedostane ani na lavičku a musí se udržovat ve formě při zápasech juniorky. Naposledy se dostal do akce v Synot lize v půlce března při vítězství na Dukle (2:3).

Jablonec - Plzeň: Gól Stanislava Tecla na 0:1
Video se připravuje ...

Jan Chramosta

Podobný případ jako Tecl. Talentovaný útočník začal v Plzni slibně, pak se na konci záři zranil a zpátky už si místo napevno nezískal. Na jaře ještě neodehrál v lize ani minutu. Navíc mu na konci sezony skončí hostování z Mladé Boleslavi a za současné situace není příliš pravděpodobné, že by ve Viktorii na něj využili opci.

Plzeň - Hradec Králové: Gól domácího Chramosty na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud