24. května 2015 • 04:58

BLIKANEC Costy! Dupnul na Řezáče. Trest ho nemine, slíbil Ščasný

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Levý obránce Sparty Costa si zadělal na pořádný malér. V utkání 29. kola proti Českým Budějovicím (3:1) v 56. minutě nesmyslně šlápl na záda domácího záložníka Michala Řezáče a byl vyloučen. Přitom Sparta vedla už po prvním poločase 2:0 a utkání v poklidu směřovala do vítězného konce. Costu teď pravděpodobně za jeho hloupý faul tvrdý trest.



Vše se seběhlo na polovině Sparty. Costa se snažil pokrýt míč před dotírajícím Řezáčem a přitom do sebe oba dvakrát tělem narazili. Obránce Sparty si ale nakonec v souboji musel pomoci faulem a stáhl domácího záložníka k zemi.

Pomezní sudí okamžitě zvedl praporek a značil Costův nedovolený zákrok. Ten se však zachoval naprosto nepochopitelně. Šlápl Řezáčovi na záda a sápal se pro míč.

České Budějovice - Sparta: Costovo šlápnutí na Řezáče a červená karta
Video se připravuje ...

To budějovické hráče úplně rozpálilo. Costovi okamžitě přiběhli vyčinit. Hlavně kapitán Jiří Kladrubský dost důrazně vyjel po sparťanském hříšníkovi. Hlavní rozhodčí Pavel Franěk ale ani na chvíli nezaváhal a okamžitě vytáhl červenou kartu.

Costovo vyloučení velmi rozladilo trenéra Sparty Zdeňka Ščasného. „Neviděl jsem to, ale červená karta prý byla jasná,“ řekl po utkání v rozhovoru pro Českou televizi. Jeho svěřence nyní zřejmě bude čekat přísný trest, jehož výše může zasáhnout i do příštího ročníku.

Trest za Costův zkrat chystají i Letenští. „Tohle si prostě nemůže dovolit. Postih ho nemine,“ dodal Ščasný, který musel ze hry stáhnout Ladislava Krejčího a místo něj na hřiště poslal Jakuba Podaného.

CELÝ SESTŘIH: České Budějovice - Sparta 1:3
Video se připravuje ...

Costa odchází po vyloučení do sprchy
Costa odchází po vyloučení do sprchy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud