28. května 2015 • 16:34

Rada skončí v Teplicích. Nahradit by ho mohl Trpišovský, či Uhrin

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Teplicích hledají nového trenéra. Petru Radovi vyprší koncem června smlouva, která nebude ze strany vedení klubu prodloužena. Podle informací iSport.cz by ho mohl nahradit jeden z dvojice koučů Jindřich Trpišovský (Viktoria Žižkov), Dušan Uhrin mladší. Ten je momentálně bez angažmá.



Konec Petra Rady v Teplicích zatím nebyl oficiálně potvrzen, podle zdrojů iSport.cz se o tom rozhodlo před pár dny. "Dvakrát jsem měl nabídku na novou smlouvu na stole, ale nedohodli jsme se," potvrdil Rada s tím, že zatím nemá nabídky na další angažmá.

Na sever Čech se vrátil na začátku jarní části sezony, kdy nahradil nynějšího kouče Sparty Zdeňka Ščasného. Ten po neshodách s marketingovým a obchodním ředitelem Petrem Heidenreichem na vlastní žádost rezignoval.

Rada na jaře zaznamenal 4 výhry, 5 remíz a 4 porážky. Tu nejtěžší zažil v posledním kole na Dukle (1:5), což byla jen definitivní tečka za jeho letošním angažmá v Teplicích. Žlutomodří tím zároveň přišli o teoretickou možnost hrát v příští sezoně evropské poháry.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud