30. května 2015 • 19:53

Koruna jen na Lafatově hlavě! Škodu potopila matná Slavia

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUBOJ O KRÁLE STŘELCŮ | Nakonec koruna pro krále střelců v Synot lize není na dvou hlavách. Přitom souboj mezi Davidem Lafatou ze Sparty a slávistou Milanem Škodou vypadal v posledním kola dlouho na remízu. Oba vstupovali do zápasu s 19 trefami, tu jednu rozdílovou nakonec uzmul zkušenější útočník z Letné proti Bohemians 1905, zatímco Škoda doplatil na další velmi matný výkon své Slavie, která prohrála se Slováckem 1:3. Podívejte se, jak souboj mezi oběma střelci vypadal.



13. minuta - Lafatova šance

Švejdík našel obloučkem Lafatu za obranou Bohemians. Jenže kapitán Sparty se k míči dostal až těsně u vybíhajícího brankáře Zlámala a tak nezvládnul ani vystřelit.

Sparta - Bohemians: Šance Davida Lafaty
Video se připravuje ...

16. minuta - Doškův gól v Edenu

Místo Škody se první dostal ke slovu Libor Došek ze Slovácka, který na Slavii poslal Slovácko hlavou do vedení. Šlo o jeho šestnáctou trefu v sezoně.

Slavia - Slovácko: Gól Libora Doška na 0:1
Video se připravuje ...

23. minuta - Lafatovi zase scházel krok

Sparta - Bohemians: Šance Davida Lafaty
Video se připravuje ...

Po Dočkalově centru se opět Lafata tlačil do zakončení. Míč před ním uklidil obránce Aleš Škerle za cenu pokutového kopu.

31. minuta - Piták přemlouval Škodu

Slavia zahrávala přímý kop těsně za pokutovým územím a Karel Piták přemlouval Škodu, aby ho šel zahrávat. Ten však rychle odmítnul a Piták pak přestřelil.

69. minuta - Hezké góly stříleli v Edenu jiní

Škoda stejně jako celá Slavia působil hodně v útlumu. A tak góly střílel pouze soupeř. Třeba Jiří Valenta se nádherně trefil z přímého kopu.

Slavia - Slovácko: Parádní gól Jiřího Valenty z přímáku na 0:3
Video se připravuje ...

76. minuta - Snadná a klíčová dorážka pro Lafatu

Tenhle moment souboj dvou nejlepších kanonýrů rozhodl. Mareček ho pro Lafatu připravil luxusně. Jeho centr ze strany přilétl k číhajícímu kanonýrovi Sparty a ten už zblízka vyrovnal. Škoda už nezvládl zareagovat.

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud