2. července 2015 • 13:45

Křetínský: Kádr je silný, ale chtěl bych ještě Rosického a Kadlece

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta přivedla už několik posil, se kterými se pomalu ale jistě chystá na 3. předkolo Ligy mistrů. Majitel klubu Daniel Křetínský však myslí ještě na dvě jména, která mu podle něj v kádru schází. Přeje si, aby se do Sparty co nejdříve vrátil reprezentační kapitán a záložník Arsenalu Tomáš Rosický a útočník Václav Kadlec, který v klubu uplynulý půlrok hostoval z Frankfurtu.



"Opustil nás pouze Pavel Kadeřábek, jinak zůstáváme kompletní. Navíc jsme ještě posílili. Proto máme všechny důvody se cítit silní a mít nejvyšší cíle. To znamená vyhrát Synot ligu a uspět v evropských pohárech," prohlásil na dnešní tiskové konferenci Křetínský.

Co podle něj znamená uspět v Evropě? Zatím prý nechce vyhlašovat konkrétní cíle. Rozhodující bude los v předkole Ligy mistrů. „Ať dostaneme kohokoli, tak každopádně očekávám, že svedeme o postup do Ligy mistrů mimořádnou bitvu a i pro favority bude těžké přes nás postoupit,“ uvedl.

Křetínský chce do Sparty Rosického a Kadlece
Video se připravuje ...

Naopak na rovinu Křetínský prozradil, že má velký zájem o záložníka Arsenalu Tomáše Rosického a Václava Kadlece.

„Strašně bych si přál, aby Tomáš přišel a stalo se tak brzo, ale to je asi tak všechno, co k tomu teď mohu říct. Nechci na Tomáše vytvářet nějaký tlak, protože chápu, že odcházet z Arsenalu po tolika letech je těžké. Asi bych mu ale neodpustil, kdyby odešel jinam, než do Sparty. Věřím, že jednou u nás bude hrát," řekl Křetínský, který potvrdil, že druhou vysněnou posilou je Václav Kadlec.

Spartu v létě posílili už čtyři zahraniční hráči - Marco Paixao, Marcus Steinhöfer, Franci Litsingi a Kehinde Fatai, navíc se z hostování vrátil nejlepší hráč předminulé sezony Josef Hušbauer.

Stávající kádr naopak z opor opustil Pavel Kadeřábek, který přestoupil do Hoffenheimu. "Odchod Pavla jsem si upřímně nepřál. Já chtěl, aby odešel až po předkole Ligy mistrů, jenže pro něj to byl sen a my jsme se rozhodli mu to umožnit. Nebylo to v zájmu Sparty, ale v zájmu dalšího Pavlova rozvoje," vysvětlil Křetínský.

SYNOT TIP je novým generálním partnerem Sparty
Video se připravuje ...

Nové dresy Sparty představili vlastník Synot Tipu Ivo Valenta, kapitán David Lafata a majitel klubu Daniel Křetínský
Nové dresy Sparty představili vlastník Synot Tipu Ivo Valenta, kapitán David Lafata a majitel klubu Daniel Křetínský

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud