5. července 2015 • 17:25

Slavia přišla o výhru nad německým Duisburgem v poslední minutě

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie remizovali v sobotním přípravném utkání s německým Duisburgem 1:1. Pražané vedli po trefě Bílka na začátku druhého poločasu, ale v úplném závěru německý soupeř vyrovnal.



„Chtěl bych po hráčích, aby byli důraznější a aby tam z naší strany byla větší bojovnost,“ zhodnotil duel trenér Slavie Dušan Uhrin mladší na internetových stránkách vršovického klubu.
 
„Určitě to byl dobrý přípravný zápas, i když bylo velké vedro a hráli jsme v sedmatřiceti stupních,“ zdůraznil kouč, že podmínky, v nichž se hrálo, byly náročné.

Konečná remíza trenéra Uhrina mrzela. „To utkání jsme zbytečně ztratili. Je to škoda, protože jsme před vyrovnáním měli obrovskou šanci navýšit na 2:0. Takhle se prostě utkání ztratit nemůže. Někteří hráči, kteří tam přišli, do toho musejí dát víc. Je vždycky problém, když se v jednom utkání prostřídá moc hráčů, ale na to se vymlouvat nemůžeme,“ nevymlouval se na změny v sestavě Uhrin.

Podobné problémy s inkasovanými brankami ale měla Slavii i na jaře v ligové soutěži. Tím se ale Uhrin netrápil. „To je minulost, my se soustředíme na tuhle sezonu,“ konstatoval Uhrin. Sál ale viděl ve hře ještě dost nedostatků. „Kdybychom takhle hráli proti silnějšímu soupeři, tak by nás potrestal víckrát,“ dodal kouč Slavie.

Přípravné fotbalové utkání:
Slavia Praha - Duisburg 1:1 (0:0)
Branky: 54. Bílek - 90. Dum.

Sestava Slavie: Hrubeš - Michal Švec I., Latka (65. Souček), Bílek, M. Dostál - Mičola (46. Diop), Baéz, R. Hrubý (75. M. Vukadinovič), Jablonský (46. M. Červenka) - Piták (46. Bazal) - Voltr (62. Mikula). Trenér: Uhrin ml.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud