2. srpna 2015 • 10:00

Dukla měla kopat penaltu! Podívejte se, co prošlo Procházkovi

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Proč to udělal? Na to se musí ptát fanoušci, když vidí faul obránce Viktorie Plzeň Václava Procházka na útočníka Dukly Jeana-Davida Beauguela. Zkušený stoper za stavu 0:0 soupeře naprosto nesmyslně strčil oběma rukama ve vlastním vápně. Záhadou je, že mu penaltový zákrok prošel.



Běžela 75. minuta utkání mezi Duklou a Plzní, stav byl nerozhodný. Pražané hodili dlouhý aut do vápna Viktorie, kde se na něj chystal vyskočit útočník Beauguel. Jenže místo toho se poroučel na zem.

Procházka, který ho v tu chvíli bránil, totiž francouzského střelce zezadu velmi silně strčil. Tohle skutečně nemohl Beauguel ustát. Jenže plzeňskému obránci viditelný faul, který spáchal možná i z frustrace, prošel. Rozhodčí ho celkem nepochopitelně přešel.

Dukla - Plzeň: Faul Václava Procházky na Jeana-Davida Beauguela
Video se připravuje ...

V jiných klíčových situacích se naopak hlavní sudí zachoval správně. Poprvé, když se ve 34. minutě rozhodl neodpískat penaltu po ruce Michala Ďuriše. Slovenský útočník jí totiž nezahrál úmyslně, navíc měl horní končetinu v přirozené poloze.

Dukla - Plzeň: Ruka Michala Ďuriše ve vápně
Video se připravuje ...

Podruhé se sudí správně rozhodl v závěru zápasu, kdy odpískal penaltu ve prospěch Plzně. Obránce Dukly totiž útočícího Aidina Mahmutoviče dlouho držel, až ho povalil na zem. Jan Kovařík nicméně vyrovnání odmítl, branku z penalty vysoko přestřelil.

Dukla - Plzeň: Plzeň kopala penaltu, Kovařík mířil do nebe
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Plzeň 1:0
Video se připravuje ...

Dukla - Plzeň: Gól Tomáše Bergera na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud