Stanislav Hrabě
6. května 2016 • 20:50

Měl na kopačce gól, Rada byl proti! Zápas by pak byl jiný, smutnil Hála

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olomoucký tým mohl na Dukle spasit obránce Martin Hála, kdyby v úvodu zápasu proměnit slibnou střeleckou příležitost. Jeho ránu pod břevno však brankář Filip Rada bystrým zákrokem vyrazil na roh a Dukla pak po dvou úspěšných hlavičkách utkání zvládla pro sebe.



„Kdybych dal gól, vyvíjelo by se to jinak,“ hořekoval Martin Hála. „Měl jsem to na kopačce, mohl jsem to proměnit, bylo by to o něčem jiném,“ pokračoval v sebeobviňování. „Ale tak je to pořád. My vždycky gól jako první dostáváme,“ posteskl si.

Dukla - Olomouc: Olomouc poprvé zahrozila, Hálu vychytal Rada
Video se připravuje ...

Dukla se prosadila dvakrát hlavou po standardních situacích. „Nevím, čím to je, neviděl jsem to,“ nenašel Hála vysvětlení. „Máme osobní bránění, nevím, kdo co zanedbal. Je to individuální chyba a to nás sráží,“ přišel další povzdech.

Olomouc je i na dále na sestupové příčce. „Ještě se hraje o šest bodů, nic nebalíme,“ neztratil Hála bojovného ducha. „Ale musíme oba zápasy vyhrát a získat plný počet, uvidíme, na co to bude stačit,“ přemítal.  „Když však gól nedáme, nemůžeme nic uhrát,“ vrátil k své šanci, která možná byla pro vývoj střetnutí rozhodující.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Olomouc 2:0. Sigma se z pásma sestupu nedostala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud