12. května 2016 • 18:02

Pelta kritizoval Limberského: Je to velké dítě, může jít z kola ven

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen opilí rozhodčí v Příbrami zarazili předsedu FAČR Miroslava Peltu. Ten rovněž neměl pochopení pro chování obránce Viktorie Plzeň Davida Limberského, který při mistrovských oslavách předváděl řízení autobusu. „On je velké dítě,“ řekl nejvyšší muž českého fotbalu.



Jak známo, David Limberský loni v září na křižovatce v Praze na Smíchově přímo před zraky policejní hlídky narazil do zídky plotu a do sloupu a snažil se z místa nehody utéct. Fotbalistovi, který měl v krvi přes jedno promile alkoholu, hrozily až tři roky vězení, státní zástupce však začátkem roku trestní stíhání zastavil. Učinil tak poté, co se Limberský zavázal, že uhradí vzniklou škodu a nebude rok řídit.

Přesto český reprezentant nepřestal veřejnost pobuřovat. Nejdříve chvíli po tomto momentu oslavou gólu v Příbrami, kde napodoboval řízení. A nyní znovu, při mistrovských oslavách plzeňské Viktorie, kde usedl za volant stojícího autobusu.

David Limberský si plácá s generálním manažerem Plzně Adolfem Šádkem za volantem slavícího autobusu. Prý neřídil.
David Limberský si plácá s generálním manažerem Plzně Adolfem Šádkem za volantem slavícího autobusu. Prý neřídil.

„Neviděl jsem to, ale pokud něco takového udělal, je to minimálně neetické,“ hodnotil Limberského počínání Pelta na mimořádné tiskové konferenci, která byla svolána kvůli opilým rozhodčím v utkání Příbrami se Slavií.

Předseda FAČR poté Limberského zkritizoval. „On je velké dítě. Fotbalově je v pořádku, ale když vidím, s kým se kamarádí… To jsou ty Vaňkové a tahle partička. Znám je, prošli mi rukama, to jsou partyzáni,“ tvrdil.

„Berme to jako pozdní pubertu, ze které se snad dostane. A pokud nedostane, bude dalším, kdo půjde z kola ven,“ dodal Pelta na Limberského adresu.

BLOG PETRA ADAMA: Proč nepustí volant? Limberský radši zůstává uvnitř bubliny>>>

Euforie na plzeňském náměstí. Takhle slaví mistři
Video se připravuje ...

Opilý rozhodčí v Příbrami! Podívejte se, co všechno Pilný vyváděl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud