24. května 2016 • 11:04

Jedná se o Pivarníkovi do Plzně. Ve hře jsou miliony i hráčská náhrada

Autor: jp, jav, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neoficiálně už je dohoda téměř hotová, oficiálně dojde k podpisu nejdřív ve čtvrtek. Harmonogram uvedení trenéra Romana Pivarníka do Viktorie Plzeň může vypadat právě takhle. Mistrovský klub dolaďuje s Bohemians, Pivarníkovým aktuálním zaměstnavatelem, detaily koučova přesunu. Ve hře je finanční kompenzace, případně hráčská náhrada.



V pondělí proběhlo mezi Viktorií a dosavadním Pivarníkovým klubem Bohemians první oficiální jednání. „To potvrdit můžu, nic jiného ale ne,“ držel se zpátky sportovní ředitel „klokanů“ Miroslav Držmíšek při otázce, co bude Bohemka po Západočeších požadovat jako kompenzaci.

Nabízí se dvě varianty. Podle některých zdrojů se spekuluje o finančním odškodnění ve výši až tří milionů korun, druhá možnost je hráčská náhrada, kdy by opačným směrem putovali pravděpodobně obránce Matěj Končal a útočník Michael Krmenčík.

Za Pivarníka pak údajně Bohemians kontaktovala Luďka Klusáčka, který už v Ďolíčku působil v roce 2014.

Slovenský kouč by v Plzni nahradil Karla Krječího, který klub po mistrovské sezoně opustil. Zdůvodnil to velký pracovním vytížením, Krejčí se věnuje ještě práci u národního týmu, kde dělá asistenta Pavlu Vrbovi . Momentálně se s reprezentací chystá na blížící se mistrovství Evropy ve Francii.

Pivarníkův prvořadý úkol v Plzni je jasný - pokusit se s týmem v létě postoupit do Ligy mistrů, kterou by si Viktoria zahrála potřetí v historii.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Navrátilec Bakoš: Do Plzně mě lákal Ďuriš, asi se nebojí o místo
Video se připravuje ...

Euforie na plzeňském náměstí. Takhle slaví mistři
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud