5. června 2016 • 18:00

Velký návrat. Švento jde do Slavie, klub si pro něj přijel na Slovensko

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo, podepsáno! Záložník Dušan Švento znovu oblékne sešívaný dres. Slovenský reprezentant, který se momentálně připravuje na EURO, se stal další posilou Slavie. Třicetiletý fotbalista se vrací do pražského klubu po sedmi letech, se Slavií slavil dva ligové tituly. „Sešívaní“ si pro něj přijeli v rámci své „reality show“ až na Slovensko. Švento podepsal ve Slavii smlouvu na dva roky.



Tomu, že se Dušan Švento vrátí do Slavie, nasvědčovalo mnohé. Předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík to naznačil v předchozích dnech, o pražském klubu se navíc pochvalně vyjádřil i sám slovenský reprezentant.

„Vždy jsem se chtěl do Slavie vrátit, je to jediný klub v Česku, do kterého bych šel. Když je člověk venku, snaží se tam co nejdéle zůstat, proto jsem dlouho zvažoval, co bude pro celou rodinu nejlepší. Rozhodli jsme se asi před měsícem, bylo to i moje vnitřní rozhodnutí a myslím, že bylo nejlepší možné,“ řekl po návratu Švento.

Slovenský záložník je už třetí letní posilou, před ním přišli Jasmin Ščuk z Mladé Boleslavi a Kamerunec Michael Ngadeu Ngadjui z rumunského Botosani.

Slávistická „reality show“

Slavia pojala představení Dušana Šventa velkolepě. Přes den dokonce probíhala slávistická „reality show“. Zástupci klubu jeli z Edenu až do slovenského Sence, kde se momentálně připravuje slovenská reprezentace.

Po cestě „Jedeme pro posilu“ zásobovali slávisté fanoušky na sociálních sítích fotkami i videi, příznivci navíc mohli soutěžit o trička i dres nové posily, kterou se stal oblíbenec Dušan Švento.

Jeho odhalení ale nebylo jen tak. Slávisté postupně odkrývali na fotce Šventa v dresu a se šálou Slavie pouze čtverečky. Netrpěliví fanoušci si tak museli počkat přes dvě hodiny! Nyní už je ale jasno. Dušan Švento je opět slávistou.

Novinky z dění ve Slavii včetně cesty za novou posilou sledujte ONLINE ZDE>>>

Slavia hledá posily novou metodou - pomáhají statistiky
Video se připravuje ...

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

Jeho příchod byl na spadnutí už dřív, nyní je Dušan Švento už jistou posilou SlavieFoto Michal Beránek (Sport)

TOP 5 gólů Slavie v lize: Rána v derby či Hušbauerova dělovka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud