Jakub Dvořák
19. června 2016 • 15:30

Italové obrací: Schick prý míří ze Sparty do Janova, AS Řím má smůlu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před třemi dny brala italská média přestup sparťanského útočníka Patrika Schicka do AS Řím takřka za hotovu věc a Sampdorii Janov z jednání vyloučila. Vedení letenského klubu tuto zprávu následně dementovalo, potvrdilo pouze kontakt mezi oběma kluby. Nyní však server football-italia.net přinesl novou informaci, že se situace náhle změnila. Dvacetiletý talent má mít namířeno do Janova a ten má Spartě zaplatit 3,5 milionu eur.



Přestupová sága kolem Patrika Schicka nabírá znovu nový rozměr. Podle nejnovějších zpráv italských médií vyhrála přetahovanou o nadějného útočníka Sparty Sampdoria Janov. „Už je to téměř dohodnuté,“ citují agenta Bruna Satina, který se na přestupu také podílí.

Za vytáhlého forvarda, který prožil velmi dobrou sezonu na hostování v Bohemians Praha a dařilo se mu i v reprezentaci do 21 let, mají Italové nabízet až 3,5 milionu eur (95 milionů korun). Což je suma, která se blíží k představám Pražanů. Ti by nejraději za svůj klenot vyinkasovali minimálně 4 miliony eur (108 milionů korun).

Na to však žádný z italských celků dosud nepřistoupil. Ještě před třemi dny byl však hlavním favoritem na získání dvacetiletého forvarda AS Řím.

Ten dokonce vyslal do České republiky i svého zprostředkovatele, který měl transfer domlouvat, což potvrdil i generální ředitel Sparty Adam Kotalík. „Nebyl to nikdo přímo z klubu, ten člověk měl pouze podepsaný mandát AS Řím jako jeho prostředník a říkal nám, co si myslí, že by asi tak bylo možné. Oficiální nabídku nepřivezl,“ zdůraznil.

Patrik Schick a Lukáš Mareček odcházejí z tréninku. Pavel Vrba oba hráče vyřadil z konečné nominace na EURO.
Patrik Schick a Lukáš Mareček odcházejí z tréninku. Pavel Vrba oba hráče vyřadil z konečné nominace na EURO.

Bohemians - Teplice: To byla show! Schick si povodil teplickou obranu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud