27. července 2016 • 15:40

Neutekl jsem, brání se Zlámal. Bohemians blízko náhradě ze Sparty

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vražená kudla do zad týden před začátkem ligy. I tak někteří fanoušci Bohemians 1905 hodnotí nečekaný odchod brankáře Zdeňka Zlámala do Alanyasporu. K nováčkovi turecké nejvyšší soutěže se připojil na prahu nové sezony, i když se to nelíbilo vedení vršovického klubu. „Nic nekalého jsem neudělal a ani nikam jsem neutekl,“ zareagoval Zlámal na svém Facebooku.



Zlámal patří mezi nejvýraznější ligové brankáře, v minulé sezoně se mu dokonce podařilo na Dukle vstřelit gól. Jeho přestup vzbudil pochopitelně emoce. Zlámal však tvrdí, že o odchodu do zahraničí informoval vedení Bohemians už 29. června. Věci se pak daly do pohybu až 20. července, kdy mu z Alanyasporu dorazila konkrétní nabídka.

„Bohemka mi samozřejmě pomohla a já si myslím, že jsem nějakým malým způsobem pomohl já Bohemians. Proto nechápu, proč o mě napsala takové negativní reakce. Bohemku mám rád, vždycky jí budu přáte jen to nejlepší a pořád jí budu fandit,“ zdůraznil.

V Ďolíčku tak museli narychlo shánět náhradu na post brankářské jedničky. Čtyři dny před vstupem do nového ligového ročníku je velmi blízko dohoda o hostování talentovaného Viktora Budinského ze Sparty, který na Letné podepsal nedávno tříletou smlouvu a odchytal za ní jeden přípravný zápas. Dříve působil v druholigové Vlašimi a Banské Bystrici.

Dukla - Bohemians: Gól brankáře Zlámala z 92. minuty na 2:2
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud