Michal Koštuřík
28. července 2016 • 04:30

Našel se střelec pro Jihlavu? Vysočina lanaří z Itálie Rabušice

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Hellasu Verona má smlouvu, ale nikoliv budoucnost. Po skončení hostování v Liberci si Michael Rabušic (26) hledá nové angažmá. Jedno se mu vyloženě nabízí: návrat do Jihlavy! Vysočina o produkt své výchovy podle důvěryhodných informací isportu stojí, jednání se nedávno rozběhla. „Ale jsou v plenkách, úplně na začátku. Bude to složité,“ potvrdil Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která útočníka zastupuje.



Rabušicova práva pořád patří italské Veroně, která bývalého reprezentanta do 21 let neustále posílá na hostování. Nejdřív do Perugie, pak do Crotone. V minulém ročníku odehrál urostlý útočník sedm zápasů za Liberec a jednou skóroval. Pokračování spolupráce není v plánu.

„Řešíme hráčovu budoucnost. Smlouvu má v Itálii a nechce ji tam samozřejmě nechat. Na druhé straně je sportovní stránka věci,“ nevyloučil Kolář útočníkův další comeback do české ligy.

Liberec - Sparta: Je vyrovnáno! Na 1:1 dal hlavou Rabušic
Video se připravuje ...

V Jihlavě to urostlý útočník dobře zná, vždyť v klubu fotbalově vyrostl. Pokud by došlo k dohodě, vrátil by se po sedmi letech. Není to však otázka dnů, sobotní duel s Plzní v žádném případě nestihne.

Trenér Michal Hipp má na hrot k dispozici pouze Pavla Dvořáka, Harise Harbu , Rostislava Šamánka a eventuálně Davise Ikauniekse. „Ale to je pro mě hráč spíš na křídlo anebo pod hrot,“ objasnil Hipp. Rabušic, který potřebuje svou kariéru pořádně nakopnout, by se fakt hodil…

Oblíbená hra Gambrinus Fanliga je zpátky Oblíbená hra Gambrinus Fanliga je zpátkyFoto Gambrinus Fanliga

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud