23. dubna 2015 • 15:33

Řepka o gólu, kterým přinesl titul Spartě: Pánbůh to tak chtěl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

HISTORIE SYNOT LIGY | Byl to jeho poslední ligový gól za klub, kde strávil největší část kariéry. I ten nejdůležitější. V květnu 2010 jím Tomáš Řepka definitivně potvrdil titul pro Spartu. O vítězství 1:0 nad Teplicemi rozhodl přesnou hlavičkou v 47. minutě. „Pánbůh to tak chtěl, abych u toho byl já, dal gól a udělali jsme titul,“ vzpomíná důrazný obránce nyní s téměř pětiletým odstupem. Podívejte se na další díl seriálu z historie Synot ligy.



Celá akce, která nakonec potvrdila první sparťanský titul po tříleté pauze, se zrodila po rozehraném rohu, který teplická obrana odvrátila. „V takových situacích jsem obvykle odbíhal zpátky,“ tvrdí Řepka. Tehdy si znovu počkal na opakovaný centr Igora Žofčáka a vyplatilo se. „Pak už byla otázka, jak to trefím a umístím,“ uvedl. Ve zbytku zápasu doufal, aby zůstal jediným střelcem veledůležitého zápasu. „Musím se přiznat, že jsem si přál, abychom vyhráli 1:0 a aby to takhle skončilo.“

Řepka o gólu, který potvrdil titul Spartě: Pánbůh to tak chtěl
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud