15. května 2011 • 15:18

Rooney si 19. titul United vyholil na hruď!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Oslavy fotbalistů Manchesteru United musely být cestou z Blackburnu vážně divoké. Jak jinak si vysvětlil rozhodnutí Waynea Rooneyho, který si na počest rekordního devatenáctého titulu "rudých ďáblů" vyholil na hrudníku číslovku 19!



Wayne Rooney si většinu chlupů oholil a zbytek vytvaroval do čísla 19, což značí celkový počet získaných ligových titulů Manchesteru United. Tím posledním se mimochodem odprostotil od Liverpoolu.

Wayne Rooney si na hrudi na oslavu rekordního titulu pro Manchester vyholil devatenáctku Wayne Rooney si na hrudi na oslavu rekordního titulu pro Manchester vyholil devatenáctkuFoto Twitter
Fotografii Rooney hrdě vystavil na sociální síti Twitter, kam během včerejšího dne umístil hned několik statusů týkajících se oslav United. Nechyběla ani fotka se spoluhráči či manželkou Coleen.

Na počátku sezony přitom stačilo málo a Rooney oblékal dres úplně někoho jiného. Během manželské krize uvažoval o odchodu do jiného anglického klubu, nevylučoval ani možnost transferu do zahraničí.

V anglickém tisku se množily spekulace dokonce o největším nepříteli Manchesteru City, na čež fanoušci United odpověděli bouřlivým protestem před Rooneyho domem.

Avšak poté, co byla manželská krize zažehnaná, se Rooney uklidnil a opět začal sázet góly. Není tak divu, že si oslavy užil asi ze všech nejvíc.

Rooney mohl být spokojen
Rooney mohl být spokojen

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud