1. července 2011 • 15:39

Odpuštěno. Nevěrník Crouch si vzal krásnou Abbey

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cesta k tomuhle krásnému dni nebyla zrovna jednoduchá, ale jeden z nejvyšších fotbalistů v Anglii Peter Crouch (30) si v pátek odbyl svatbu s modelkou a televizní moderátorkou Abbey Clancy (25). Ta před necelými třemi měsíci hráči Tottenhamu porodila první dítě.



Výškově značně nesourodý pár si řekl své ANO v kapli Máří Magdaleny na pozemku luxusního venkovského hotelu Stapleford Park v Leicestershiru.

Crouchova svatbaFoto Profimedia.cz

Nevěsta předvedla nádherné bílé šaty z dílny slavného návrháře Gilese Deacona za minimálně 10 tisíc liber (asi 260 tisíc korun), dlouhánu Crouchovi to po jejím boku slušet prostě muselo.

Mezi desítkami pozvaných hostů nakonec chyběli manželé Rooneyovi, Coleen svým kamarádům poslala blahopřání jen po Twitteru.

Manželka útočného esa Manchesteru United má s Abbey hodně společného - obě se musely srovnat s nevěrou svého hvězdného partnera. Rooney i Crouch si totiž užívali s prostitutkami - Crouch si měl zaplatit společnici na rozlučce svého kamaráda v Madridu.

Abbey ale na vše rychle zapomněla a teď se mohla ukázat jako nádherná nevěsta po boku svého miláčka. A že z toho byla pořádně naměkko: poté, co řekla své ANO, tak se rozbrečela jako malá holka.

Crouchova svatba
Crouchova svatba

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud