Hynek Preisler
17. září 2012 • 16:29

Šejkové se dohodli s Davidem Silvou. Cena? Šest milionů týdně!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhé licitování je u konce. Manchester City je blízko uzavření nové vylepšené smlouvy s Davidem Silvou, která španělskému reprezentantovi zajišťuje týdenní gáži ve výši 200 tisíc liber. V přepočtu na české koruny více než šest milionů korun.



26letý ofenzivní záložník by se úřadujícímu anglickému šampionovi měl upsat na dalších pět let a pokud kontrakt dodrží, na Etihad Stadium by tak měl mistr světa i Evropy odehrát nejlepší roky fotbalové kariéry.

Vylepšená smlouva rodáka z Kanárských ostrovů řadí mezi nejlépe placené fotbalisty v bohatém klubu po bok Yaya Tourého a Carlose Téveze. A v případě obhajoby titulu v Premier League a triumfu v Lize mistrů se částka může navýšit až na 250 tisíc liber (7,5 milionů korun)...

David Silva přišel do Manchesteru City před dvěma lety. Kontrakt zněl na čtyři sezony, podle které si měl za týden vydělat 130 tisíc liber (necelé čtyři miliony korun).

Kolem Silvy vyjednávajícího o nové smlouvě celé léto začal kroužit také Real Madrid, se kterým se v úterý právě David Silva a spol. utkají (20.45) v prvním kole Ligy mistrů skupiny D. Předehru napínavého střetu anglického a španělského mistra tak vyhrál ostrovní tým.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud