1. ledna 2015 • 04:57

Skvělé! Rosický dostane od Wengera šanci hned na Nový rok

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Kéž by tohle pořekadlo platilo pro Tomáše Rosického a fotbalový Arsenal. Český reprezentant by se totiž měl po krátké pauze opět objevit v dresu „kanonýrů“, které na Nový rok čeká zápas Premier League na půdě Southamptonu.



Francouzský manažer Arsenalu Arséne Wenger dlouho nedával českému záložníkovi šanci. V nejvyšší anglické soutěži jej nasadil do základní sestavy 26. prosince v derby proti QPR po sedmi měsících a „Rosa“ hned zazářil.

SESTŘIH Premier League: Arsenal - QPR 2:1. Podívejte se na Rosického gól
Video se připravuje ...

Rozjel první gólovou akci svého týmu, aby nakonec sám zaznamenal vítěznou trefu. Jenže o dva dny později už zase v nominaci na zápas Arsenalu scházel a fanoušci jen bezmocně kroutili hlavami.

Francouzský manažer zkušeného záložníka v derby na West Hamu šetřil, ale teď prozradil, že se Rosický do nominace k zápasu vrátí. A je velmi pravděpodobné, že se 1. ledna objeví i na hřišti v Southamptonu. „Budu se muset teprve rozhodnout, kdo se vrátí, ale u Rosického je to jistota,“ prohlásil už v úterý Wenger.

Duely Premier League sledujte na iSport.cz ONLINE, později i sestřihy.

Tomáš Rosický v objetí Dannyho Welbecka
Tomáš Rosický v objetí Dannyho Welbecka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud