28. ledna 2015 • 14:46

Trapný vtip o Rosickém. BBC za něj pokárala experta Phila Nevilla

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Britská televize BBC pokárala svého fotbalového experta Phila Nevilla za nevhodný výrok o záložníkovi Arsenalu Tomáši Rosickém po nedělním utkání Anglického poháru proti Brightonu (3:2).



Reprezentační kapitán sklidil uznání za výborný výkon, který podtrhl gólem a asistencí. Při ní zmátl protivníka pohledem na opačnou stranu. Neville však řekl, že by Rosického za podobný kousek na tréninku "přejel" oběma nohama. Bývalý fotbalista Manchesteru United či Evertonu později sice vysvětlil, že šlo jen o vtip, ale i tak sklidil velkou kritiku.

"Tento komentář nikoho neměl jakýmkoli způsobem urazit, ale Phil uznává, že jeho slova byla použita nešťastně," uvedla stanice v prohlášení. Britská televize také upozornila všechny své moderátory a experty, aby věnovali speciální pozornost svým komentářům ve vysílání.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud