Karel Häring
11. února 2015 • 10:14

Balotelli gól neslavil a utekl. Úsměv poslal jen těm, co mu věří

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Typický Mario. Kde se objeví, tam spustí povyk a strhne pozornost. V zápase Liverpoolu proti Tottenhamu rozhodl Mario Balotelli o výhře „Reds“ svým prvním gólem v tomto ročníku anglické Premier League. Zaujal nejen trefou, ale i gólovou oslavou. Vlastně spíš „neoslavou“.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 2. • 21:00
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
3:2
ONLINE
10. února
21:00
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
Góly

Domácí: 15. Marković, 53. Gerrard, 83. Balotelli

Hosté: 26. Kane, 61. Dembélé

Sestavy

Domácí: Mignolet – Can, Škrtel, Sakho – Marković (79. Lallana), Henderson (C), Gerrard (C) (68. Lovren), A. Moreno – Ibe, Sturridge (74. Balotelli), Coutinho.

Hosté: Lloris (C) – Walker, Dier, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason (69. Paulinho) – Lamela, Eriksen (81. Chadli), Dembélé (85. Soldado) – Kane.

Náhradníci

Domácí: Ward, Johnson, Lovren, Lambert, Lallana, Allen, Balotelli

Hosté: Vorm, Paulinho, Soldado, Townsend, Fazio, Chadli, Davies

Karty

Domácí: Škrtel, Sakho, Gerrard

Hosté: Mason, Eriksen, Dembélé, Walker, Paulinho, Kane

Rozhodčí

P. Dowd – D. Bryan, S. Ledger

Stadion

Anfield Road, Liverpool

Když v 83. minutě poslal Liverpool do vedení 3:2, tvářil se, jako by zjistil, že mu někdo odcizil jeho domácího mazlíčka prasátko jménem Super. Ačkoliv na něj naskákali nadšení spoluhráči, on stál a nehnul brvou.

A jeho výraz se nezměnil ani po závěrečném hvizdu. Zatímco Martin Škrtel a spol. děkovali fanouškům, „Super Mario“ už mířil do tunelu vedoucím ke kabinám. Emoce projevil až o něco později, když umístil na Instagram fotografii, na níž se usmívá a s dovětkem. „Skvělý zápas, kluci. A tento úsměv je POUZE pro ty, kteří mi vždy věří a podporují mě. Díky a Forza Liverpool. Ale teď hlavu dolů a zpět k tvrdé práci. Dnešní večer už je minulostí,“ vzkázal.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Tottenham 3:2
Video se připravuje ...

Balotelli se objevil v Premier League poprvé od 10. ledna. Ze sestavy v průběhu podzimu vypadl kvůli špatným výkonům, později se k tomu přidala i zranění. „V posledních týdnech byl nemocný, navíc měl na nohou rány, takže mohl stěží nazout boty,“ vyprávěl po utkání Colin Pascoe, asistent manažera Brendana Rodgerse. „Pro Maria to byla v utkání jeho velká chvíle a věřím, že ten gól by pro něj mohl být odrazovým můstkem.“

Působení italského forvarda na Anfield Road zatím provází zklamání, objevil se ve dvaceti soutěžních utkáních a střelecky se prosadil jen třikrát. Narůstala kritika a nešetřil jej ani Rodgers. I proto Balotelli zvolil oslavu s chladnou tváří. Ale podle spoluhráčů mu tahle grimasa dlouho nevydržela. „Jsem si jistý, že v kabině se Mario smát bude,“ prohlásil Jordan Henderson.

Liverpool se díky výhře udržel v boji o místa zaručující start v Lize mistrů, momentálně na ně ztrácí po neúplném 25. kole jen tři body.

 

Liverpool slaví, Balotelli ne. Italský útočník radost ze své první branky za Liverpool v Premier League nedal najevo
Liverpool slaví, Balotelli ne. Italský útočník radost ze své první branky za Liverpool v Premier League nedal najevo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud