25. dubna 2015 • 21:18

Postup do Premier League? Vydra s Pudilem málem převrhli autobus

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radostí málem převrhli autobus. Fotbalisté Watfordu se cestou domů z utkání v Brightonu dozvěděli, že postupují do Premier League a za jízdy začali slavit. Po výhře v Brightonu byli blízko, ale až zaváhání konkurentů jim dala jistotu. Pivo teklo proudem, autobus se otřásal po návaly radosti. A čeští fotbalisté Matěj Vydra a Daniel Pudil byli u toho.



„Hola, hola, hola, Premier League volá,“ stihl napsat na twitter český fotbalista Daniel Pudil než se začal věnovat oslavám po boku svého krajana i dalších spoluhráčů. Štěstím zářil celý tým, jedním z hrdinů sobotního odpoledne byl útočník Matěj Vydra.

VIDEO: Moment, kdy se hráči dozvěděli o postupu

Jeho gól na 2:0 dal Watfordu jistotu, že v Brightonu vyhraje. „Soupeř makal od začátku do konce a nás uklidnil až gól Matěje Vydry,“ chválil českého reprezentanta trenér Slaviša Jokanovič. „Díky jeho gólu jsme udělali první krok k postupu sami a pak jsme mohli už jen čekat. Neměli jsme žádné plány na večer, ale teď se všechno mění,“ jásal manažer.

Pudil do zápasu v Brightonu nezasáhl, o to aktivnější pak byl na sociální síti a při oslavách. „Už jsme tam,“ nechával promlouvat obrovskou radost, že se může těšit na nejvyšší soutěž. Sobotní noc v podání nováčka Premier League bude asi ještě pořádně divoká.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud