3. května 2015 • 18:11

Takhle slaví Chelsea! Šampaňské v kabině i rozjetý Abramovič

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Campeones, campeones! To burácelo z kabiny Chelsea chvíli po závěrečném hvizdu utkání proti Crystal Palace (1:0). Petr Čech a spol. náležitě slavili mistrovský titul, „Blues“ opět vládnou Premier League. Radost neskrýval ani trenér José Mourinho a majitel klubu Roman Abramovič.



Šampaňské teklo proudem. Celý tým Chelsea propukl v obrovskou radost. To, na co celý rok dřeli, se stalo skutečností. Po sezonách, kdy londýnský klub končil těsně pod vrcholem, konečně zase Premier League opanoval.

„Je to naprosto zasloužené. V této sezoně jsme měli všechno, co musí mistři mít. Od 10. ledna jsme v lize neprohráli a to jsme hráli bez nejlepšího střelce Diega Costy. Jsem za kluky šťastný,“ komentoval triumf José Mourinho.

VIDEO | Campeones, campeones, znělo kabinou Chelsea

Obrovskou radost neskrýval majitel Chelsea Roman Abramovič. Už během zápasu na tribuně impulzivně prožíval každý moment, o radost se často dělil se svým synem.

Po závěrečném hvizdu přispěchal Abramovič na hrací plochu, děkoval hráčům a objal se i s Mourinhem. „Zůstanu v Chelsea tak dlouho, jak dlouho mě tu bude pan Abramovič chtít,“ vykládal poté portugalský kouč.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Crystal Palace 1:0
Video se připravuje ...

V centru dění byl lídr Chelsea John Terry.  Ten se stal teprve druhým kapitánem, který získal s jedním týmem čtyři tituly. Prvním byl Roy Keane s Manchesterem United.

„Je to neuvěřitelný pocit. Zisk prvního titulu byl skvělý, ale teď už to bylo pět let, co jsme čekali na další, což nebylo příjemné. Takže si dnešek určitě užiju,“ radoval se legendární obránce.

VIDEO | Šampaňské v kabině teklo proudem

Zvláštní pocity musel mít během oslav určitě i brankář Petr Čech. Šlo o jeho první ligový titul v sezoně, ve které nepůsobil v roli jedničky. A dost možná se zároveň tímto triumfem s Chelsea rozloučí.

To jde ale v tuto chvíli stranou. Novopečení mistři si užívají velkolepé oslavy. Ty se určitě protáhnou dlouho do noci.

Majitel fotbalové Chelsea Roman Abramovič slaví zisk titulu se synem Aaronem v náručí
Majitel fotbalové Chelsea Roman Abramovič slaví zisk titulu se synem Aaronem v náručí

VIDEO | Stadion Chelsea bouřil, Drogba objímal Hazarda

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud