12. května 2015 • 15:10

Gerrardova rozlučka? Lístky na černém trhu jsou za 75 tisíc!

Autor: šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo chce ZA KAŽDOU CENU vidět Stevena Gerrarda v jeho posledním domácím zápase v dresu Liverpoolu a nemá lístek, už ví, kolik musí zaplatit. Na internetovém černém trhu se dosud nejdražší lístek prodává za 1 985 liber, v přepočtu 75 450 korun. To je dost.



Přitom sobotní zápas proti Crystalu Palace spadá vzhledem k (ne)atraktivitě soupeře do kategorie C, v níž lze vstupenku pořídit za cenu v rozmezí 37 až 49 liber, tedy mezi 1 406 a 1 882 korunami.

Jenže čtyřiatřicetiletý kapitán, který po sezoně odchází do Los Angeles Galaxy, je jednou z největších ikon historie klubu, v němž bez přestávky působí od roku 1987, tedy od svých sedmi let – proto to vzrušení, proto ta poptávka. Za první tým poprvé nastoupil v sezoně 1998/1999 a od té doby odehrál za Reds 706 utkání, z toho 501 ligových.

V sobotu se při svém příchodu na hřiště dočká čestného špalíru či sestřihu svých nejlepších okamžiků v červeném dresu. V rámci slavnostního ceremoniálu se objeví i jeho tři dcery.

„Myslím, že Premier League si ani neuvědomuje, o co přichází,“ říká spoluhráč Adam Lallana.

Gerrardovu velikost dokládá i okamžik z nedávného utkání Chelsea – Liverpool (1:1), v němž záložník vstřelil jediný gól svého týmu. Když před koncem utkání střídal, domácí fanoušci ho odměnili potleskem vestoje.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Liverpool 1:1
Video se připravuje ...

To na svém Twitteru ocenil i Fernando Torres. „Rivalita stranou, tak to má být. Jsem pyšný, že jsem hrál v Anglii za oba tyto kluby,“ napsal.

Takže jestli máte slabých osmdesát tisíc nazbyt, hurá do Liverpoolu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud