16. května 2015 • 08:29

De Gea míří do Realu, United mají náhradu: Chtějí Petra Čecha!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by byla pořádná bomba. A podle britských médií vůbec ne nereálná. Brankář Chelsea Petr Čech by v létě mohl přestoupit do Manchesteru United. „Rudí ďáblové“ totiž nejspíš přijdou o svoji jedničku Davida de Geu, jenž má namířeno do Realu Madrid. A český gólman je nejvýše na listu náhrad kouče Van Gaala.



O přestupu De Gey do Realu se živě spekuluje už několik měsíců. Španělská i britská média se shodují, že United svou jedničku jen těžko udrží. Čtyřiadvacetiletý gólman se údajně již rozhodl. Do Realu chce.

Tomu nasvědčuje i to, že zatím odmítá podepsat hodně vylepšenou smlouvu, kterou mu United připravili. Ta aktuální totiž končí už za rok. Týdenní plat? 200 tisíc liber, tedy asi 7,6 milionů korun. Ani tato luxusní gáže ale De Geu nepřesvědčila.

Možný odchod De Gey navíc poprvé přiznal i trenér Van Gaal. I když zatím nepřímo. „Máme připravené náhrady, pokud by De Gea odešel,“ řekl Nizozemec. A podle britského deníku Daily Telegraph je právě Petr Čech jednou z možných variant.

Český gólman ztratil v této sezoně po dlouhých letech v Chelsea post jedničky a jeho letní odchod je takřka hotovou věcí. Přestože ho trenér José Mourinho nechce pouštět konkurenci, podle Čechova agenta Viktora Koláře dostali od klubu povolení jednat s kterýmkoliv klubem.

Hned vedle Petra Čecha by měl na listu United figurovat brankář Tottenhamu Hugo Lloris. Londýnský klub ovšem nechce o prodeji své jedničky ani slyšet a proto se jeví reálněji Čechův příchod.

Není žádným tajemstvím, že Čech chce nadále chytat na nejvyšší úrovni. To by mu United pochopitelně nabídli. Sice by se musel stěhovat z oblíbeného Londýna, ale zůstal by v Premier League.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud