25. května 2015 • 16:49

Fellaini to přehnal. Rozřízl soupeři stehno, doktor léčil sešívačkou

Autor: jpu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neuvěřitelný úlet. Záložník Manchesteru United Marouane Fellaini si zkazil konec sezony vlastní hloupostí. V zápase s Hullem (0:0) přišel na hřiště v 59. minutě a už po 18 minutách musel jít po nesmyslně dohraném souboji do sprch. Fallaini rozřízl po došlápnutí obránci Paulu McShanovi levé stehno a viděl červenou kartu.



Už před výkopem měli United jisté čtvrté místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů, zatímco Hull se snažil odvrátit sestup. Jiskřilo se překvapivě od hráče týmu, který už hrál pouze o prestiž.

Běžela 77. minuta, McShane odehrál balón, střídající Fellaini nesmyslně souboj dohrál a došlápl na stehno levého obránce Hullu. Záložník Rudých ďáblů ihned viděl červenou kartu a putoval do sprch.

„Byla to neuvěřitelná hloupost!“ komentoval zákrok ihned po utkání nizozemský kouč Louis Van Gaal.

McShane ale ukázal, jaký je bojovník a srdcař. Šrám nad levým kolenem si nechal od týmového lékaře zašít speciální sešívačkou a s několika stehy pokračoval v zápase.

SESTŘIH Premier League: Hull - Manchester United 0:0
Video se připravuje ...

„Jsem přesvědčen, že to Marouane neudělal schválně,“ hájil svého svěřence trenér Louis van Gaal. Jako polehčovací okolnost to zabere ztěží. Fellaini podle všeho dostane stop na tři zápasy a odloží si tak start příštího ročníku Premier League.

Ten se však nebude vůbec týkat Hullu, protože potřeboval nutně vyhrát a doufat v prohru Newcastlu. V zápase s favoritem byl aktivnější, dokonce vstřelil dva góly, ale ani jeden nebyl kvůli ofsajdu uznán. I proto po dvou letech v nejvyšší anglické soutěži končí.

McShane po Fellainiho zákroku
McShane po Fellainiho zákroku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud