26. května 2015 • 09:56

Courtoisův otec napsal Čechovi: Fanoušci chtějí, abys zůstal

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepřemlouvá ho jen trenér José Mourinho. Ačkoliv vypadá odchod Petra Čecha z Chelsea jako téměř jistá věc, zůstává otevřená i opačná varianta. Za jeho setrvání v týmu anglického mistra se vyslovil i otec Thibauta Courtoise, který Čecha v uplynulé sezoně odsunul do role náhradníka.



Přes Twitter poslal Thierry Courtois vzkaz Čechovi hned po konci nedělního zápasu se Sunderlandem (3:1), po kterém následovaly oslavy titulu.

„Fanoušci chtějí, abys zůstal. Také ti chci poděkovat,“ vzkázal. Ještě před rokem přitom viděl soužití dvou špičkových gólmanů v jednom klubu jako těžko představitelné. „Možná na papíře by to mohlo fungovat, ale to nechceme,“ řekl tehdy Courtois senior. Realita zřejmě jeho názor změnila.

Čechovo setrvání by si přál také trenér Chelsea José Mourinho . "Podle mého ideálního scénáře s námi zůstane. Patří do Chelsea a tento klub zase patří do jeho kariéry a života. Pokud bych to mohl ovlivnit, nikdy bych ho nepustil, ale není to v mých rukách," přiznal současně.

Ani Čech nevnesl navzdory sílícím spekulacím jasno do své budoucnosti. "Všichni se mě na to ptají a já jim opakuju, že teď skončila sezona a hned ve středu letíme na posezonní turné do Thajska a Austrálie. Až se vrátíme zpátky, sednu si s důležitými lidmi a zvážíme všechny možnosti, které se objeví," řekl reprezentační brankář na svém webu.

Gólman Petr Čech se před utkáním se Sunderlandem řádně rozcvičil, ale čisté konto neudržel.
Gólman Petr Čech se před utkáním se Sunderlandem řádně rozcvičil, ale čisté konto neudržel.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Sunderland 3:1
Video se připravuje ...

Kuriozity Premier League: Drogbu odnesli na ramenou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud