2. června 2015 • 18:08

Úžasný zákrok na závěr? Čech čaroval, za Chelsea asi naposledy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se nezapomíná. Brankář Chelsea Petr Čech opět předvedl, že na brankové čáře umí divy. Proti Sydney, se kterým se londýnský klub utkal v rámci turné po sezoně, předvedl po nebezpečné hlavičce parádní zákrok. Pro českého reprezentanta mohlo jít o poslední zápas v dresu Chelsea, protože už delší dobu se spekuluje o jeho odchodu.



Na úřadujícího mistra Premier League, který na rozdíl od sobotního duelu v Thajsku postavil jedenáctku s hvězdami jako je John Terry nebo Eden Hazard , se přišlo na Olympijský stadion podívat 83 tisíc fanoušků, kteří se však dočkali jen jediné branky. Po půlhodině se o ni postaral Loic Rémy.

Nebýt Petra Čecha , favorizovaná Chelsea by ale nevyhrála. V 88. minutě se domácí dostali k hlavičce z malého pokutového území. Přestože mířila do protipohybu přesunujícího se českého brankáře, ten ještě zvládl zareagovat a míč vyrazil.

VIDEO | Vynikající zákrok Petra Čecha proti Sydney (čas 11:00)

Protože šlo o poslední zápas Chelsea v této sezoně, nyní nastává chvíle, kdy se hodlá Petr Čech rozhodovat o své budoucnosti. Trenér José Mourinho by ho sice chtěl ve svém týmu udržet, ovšem sám legendární brankář chce chytat mnohem více.

V Chelsea je ale jedničkou Belgičan Thibaut Courtois . „Naše spojení může fungovat maximálně jednu sezonu,“ řekl již před časem Čech. Ihned po zisku mistrovského titulu svoji budoucnost ovšem řešit odmítl s tím, že chce počkat právě na závěr sezony.

Čechův odchod je každopádně velmi pravděpodobný. Zájemců je hned několik, největší šanci na jeho získání má londýnský Arsenal. Ve hře jsou také Manchester United či PSG.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud