25. června 2015 • 04:20

Čech si ještě chvíli počká. Co brzdí jeho přestup do Arsenalu?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už se nemůžete dočkat, až uvidíte Petra Čecha v dresu Arsenalu a pořád nic? Nezoufejte. Mimořádný přestup z pohledu českého fanouška se opravdu blíží. Český reprezentační brankář je už domluvený s Arsenalem na výši svého platu, délce smlouvy a čeká se jen na jedno. Vše totiž brzdí nezbytná zdravotní prohlídka, která by měla proběhnout podle zdrojů televizní stanice Sky Sports až příští týden.



Český reprezentační brankář si může mnout ruce. Podle informací, které kolují na Ostrovech, si v Arsenalu přijde na lukrativní podmínky. Týdně by měl pobírat plat v rozmezí 4 až 5 milionů korun.

Konkrétní přestupová částka stanovena ještě není, ale britský tisk se shoduje na částce kolem 10 až 11 milionů liber (cca 418 milionů korun). Zpravodajský web Football-insider včera přišel s informací, že délka smlouvy, která už je pro Čecha nachystána k podpisu, by měla být tři roky.

K dotažení celého přestupu ale stále braní jedna jediná věc a to nezbytná zdravotní prohlídka v novém působišti. Dosavadní spekulace se shodovaly, že bude přestup hotov ještě v průběhu tohoto týdne, včera ale přišla stanice Sky Sports s informací, že Čechovo vyšetření je naplánováno až na začátek příštího týdne.

Po jeho absolvování už nebude nic, co by bránilo k uzavření přestupu. Čech tak po jedenácti letech změní dres a stane se členem kádru „Kanonýrů“. Angažmá v Chelsea bylo v jeho dosavadní kariéře zatím nejdelší.

Pikantní na celém transferu je, že hned první soutěžní utkání, které Arsenal čeká, je 2. srpna anglický Superpohár právě proti Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud