26. června 2015 • 17:01

De Gea už mává United. Jeho luxusní dům za 105 milionů je k mání

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po téměř dotaženém přestupu Petra Čecha z Chelsea do Arsenalu se chystá další velký brankářský přesun. Že má David de Gea blízko k odchodu z Manchesteru United do Realu Madrid naznačuje také inzerát jedné z realitních kanceláří. V něm nabízí prodej luxusního domu, kde španělský reprezentant bydlel.



Není to zrovna levný příbytek. Kdo by se chtěl po De Geovi nastěhovat do sídla v jižním Manchesteru, musí si připravit 2,75 milionu liber (105 milionů korun). Pak bude moci využívat jednu z šesti ložnic, soukromé kino, nebo saunu.

Prodej domu jen posílil spekulace, že De Gea si bude brzy shánět bydlení v Madridu. V Realu by měl definitivně vystřídat klubovou legendu Ikera Casillase. Původně to vypadalo, že součástí transakce bude příchod obránce Sergia Ramose na Old Trafford. První nabídku od United za 35 milionů liber však Real Madrid odmítnul.

Z De Gey by se měl stát nejdražší brankář v historii. Podle odhadů by měl Real Madrid přijít na 35 milionů liber (1,3 miliardy korun), ačkoliv má už pouze rok platnou smlouvu. Překonal by tím po 14 letech dosavadní rekordní částku za brankáře, kterou zaplatil Juventus Parmě za Gianluigi Buffona (33 milionů liber, 1,2 miliardy korun).

Dům, kde bydlel David de Gea, nabízí k prodeji. I to je další signál o brankářově odchodu do Realu Madrid.
Dům, kde bydlel David de Gea, nabízí k prodeji. I to je další signál o brankářově odchodu do Realu Madrid.

 

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud