30. června 2015 • 04:25

Čech už na Twitteru vtipkoval s Walcottem. Jak ho vítali konkurenti?

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wow, získali jsme jednoho z nejlepších brankářů Premier League v historii. Když byl konečně potvrzen dlouho očekávaný přestup českého gólmana Petra Čecha do Arsenalu, strhlo se pravé internetové šílenství. A nového spoluhráče bouřlivě vítaly i hvězdy Kanonýrů.



Slova o jednom z nejlepších gólmanů v historii anglické ligy si napsal na twitterový účet záložník Aaron Ramsey a doplnil nadšeným konstatováním: „Wow, to je posila.“ Mesut Özil vítal Petra Čecha do rodiny Arsenalu s dodatkem „z modré do červené“, na což mu Čech na Twitteru slušně poděkoval – v němčině.

To Theo Walcott pojal přivítání nového spoluhráče žertovněji a poslal na Twitter fotku, jak překonává českého brankáře v brance Chelsea. S popiskem, že Čechovi dal svůj první gól za Arsenal, a dovětkem, jak je potěšený, že ho teď může přivítat mezi Kanonýry.

Petr Čech, který si komunikaci na Twitteru velice oblíbil a často si píše i s fanoušky, pak záložníkovi bleskově odpověděl. „Díky. Jsem rád, že už se to znovu nestane,“ napsal a doplnil rozesmátým smajlíkem.

Příchod nového spoluhráče (alespoň navenek) přivítali i muži, kteří z něho logicky takovou radost mít nemohou. „Těší mě, že budu mít šanci učit se od jednoho z nejlepších brankářů světa,“ uvedla podle BBC dosavadní jednička Arsenalu Polák Wojciech Szczesny, který si dal na Instagram oficiální fotku českého gólmana s nápisem Vítej, Čechu.

„Těším se, až budeme pracovat spolu a budu se moct učit od nejlepších hráčů světa,“ nechal se slyšet i Damian Emi Martínez, který se zřejmě s přestupem českého reprezentanta odsunul až na místo čtyřky.

Jedničkou Arsenalu byl v uplynulé sezoně Szczesny, kterého doplňoval vedle Argentince Martíneze i David Ospina. Podle spekulací britského tisku by ale právě on měl odejít. Obecně se předpokládá, že novou jedničkou by měl být právě Petr Čech.

Petr Čech změnil působiště, bude chytat v Arsenalu
Petr Čech změnil působiště, bude chytat v Arsenalu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud