Jan Podroužek
13. července 2015 • 11:21

Kozák už pálí! Je to skvělé, raduje se za něj „brácha“ z Aston Villy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Noha drží, to je první dobrá zpráva. Druhá, že český útočník přes dlouhou pauzu nezapomněl, kudy navést míč do sítě. Libor Kozák se včera poprvé od prosince 2013 trefil, kdy začaly problémy s vleklým zraněním. Aston Villa v přípravě s Fulhamem sice prohrála 1:3, pro českého útočníka to i tak musel být zvlášť radostný okamžik. Navíc mu ke gólu veřejně pogratuloval i spoluhráč Fabian Delph.



Prosinec 2013, tři dny do Vánoc, zápas Premier League proti Stoke. Libor Kozák v něm překonává obranu City. Hurá. Jenže to se ještě neví, že je to jeho poslední gól na dlouhý rok a sedm měsíců dopředu. Následovala zlomenina nohy, průtahy v léčení. Nepříjemná brzda v kariéře 26letého střelce.

Včera nastoupil v přípravě za áčko Aston Villy proti Fulhamu. Výsledkově bída, prohra 1:3, ale tu jedinou vlaštovku birminghamského celku chytil právě Kozák.

„Skvělé vidět Libora dát svůj první gól po tak těžkém čase, kdy ho trápilo zranění. Tvrdá práce se vyplácí, brácho!“ povzbudil českého kanonýra na Instagramu jeho spoluhráč Fabian Delph.

Na hřiště se Kozák vrátil už letos v dubnu v dresu juniorského týmu, na gól ale musel čekat až do 12. července.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud