17. července 2015 • 10:37

Valdés vrací úder Van Gaalovi. Za rezervu jsem hrál, chci respekt!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne, tohle jen tak nepřekousne. Brankář Manchesteru United Víctor Valdés se po svém ohradil proti kritice trenéra Louise van Gaala. Ten ho totiž vyřadil z kádru, protože odmítl v minulé sezoně hrát za rezervu. S tím ale zkušený gólman nesouhlasí.



Loni odmítl hrát v rezervním týmu, což jen potvrdilo, že není ochoten uplatňovat filozofii, kterou v klubu máme a jakou se má řídit brankář v Manchesteru United. Pokud toho není schopný, je jediné řešení. A tím je odchod z klubu,“ nebral si servítky Van Gaal.

Valdése proto nevzal ani na předsezonní turné, bývalá dlouholetá jednička Barcelony je tak na odchodu z klubu. Z trenérovým odůvodněním ale nesouhlasí.

Valdés dal krátce po kritických slovech kouče United na svůj Instagram koláž ze tří zápasů rezervního týmu, do kterých v loňské sezoně nastoupil. K tomu přidal i společnou fotku s hráči. Vše doplnil otazníkem a slovem „respekt“.

Přestože se Valdés může těšit podpoře mnoha fanoušků, na obměkčení Van Gaala to nejspíš stačit nebude. Přísný kouč už prostě se zkušeným gólmanem nepočítá. Ostatně, Valdés nebude prvním hráčem, který se s ním rozejde ve zlém.

Koláž, kterou dal Víctor Valdés na svůj Instagram. Zkušený gólman tím dokazuje, že za rezervu United několikrát hrál Koláž, kterou dal Víctor Valdés na svůj Instagram. Zkušený gólman tím dokazuje, že za rezervu United několikrát hrálFoto Instagram

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud