18. července 2015 • 17:43

Spokojený Čech po debutu: Dal jsem si tři úkoly. A všechny splnil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Petr Čech má za sebou premiéru v dresu Arsenalu. Ve finálovém zápase přípravného turnaje v Asii proti Evertonu (3:1) si připsal dva výborné zákroky a celkově působil velice jistě. „Jsem šťastný za to, jak jsem svůj první zápas za Arsenal odehrál,“ pochvaloval si český gólman.



Čech po utkání prozradil, že si dal tři úkoly. „Bylo důležitý být zaprvé fit, zadruhé pořádně poznat spoluhráče a hlavní věcí bylo vyhrát,“ vypočítával. „Všechno jsem splnil, takže můžu být spokojený,“ dodával.

Zkušený brankář si připsal i dva vynikající zákroky. „Jsem za to rád. Pořád je to jenom příprava, ale jsem šťastný,“ říkal bezprostředně po zápase, ve kterém Arsenal svého soupeře převálcoval.

„Jsem rád, že jsem si po delší době zase zahrál celých devadesát minut. Hráli jsme velmi dobře,“ pochvaloval si Čech, který nezapomněl ani na své fanoušky na Twitteru.

„První zápas, první výhra, první trofej. Díky všem! Byl to skvělý týden zde v Singapuru. Vítězit dál,“ napsal na svou oblíbenou sociální síť.

VIDEO | Vynikající Čechův zákrok proti Evertonu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud