22. července 2015 • 17:03

Van Gaalovo tajemství odhaleno! United chtějí do útoku Llorenteho

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Manchesteru United Louis Van Gaal slíbil, že jeho tým chystá ještě jednu posilu do útoku a že půjde o velké překvapení. A skutečně je tomu tak. Přestože se v poslední době spekulovalo o velkých jménech v čele s Thomasem Müllerem, volba podle britských médií padla na útočníka Juventusu Fernanda Llorenteho. 



Manchester United po minulé sezoně opustili hned dva elitní střelci. Prodlouženo nebylo hostování Radamelu Falcaovi, prodán do Fenerbahce pak byl Robin van Persie. Na pozici hrotového útočníka tak zůstal pouze Wayne Rooney doplněný nezkušenými mladíky.

„Útočníka přivedeme. Bude to trochu překvapení,“ potvrdil trenér United Van Gaal. Okamžitě se vyrojila spousta spekulací. Padala jména jako Edison Cavani, Robert Lewandowski, Pedro či Thomas Müller.

Jenže pokud nizozemský stratég řekl překvapení, nelhal. Podle posledních informací má do anglického velkoklubu namířeno útočník Juventusu Fernando Llorente. Ten totiž přišel do Itálie před dvěma lety jako hvězda, ovšem zatím se hodně trápí.

Zatímco ve španělském Bilbau Llorente válel a pravidelně dostával pozvánky do národního týmu, v Juventusu se k oporám nezařadil. Za dvě sezony sice zasáhl do 90 zápasů, ovšem nastřílel pouze 27 gólů. To je na vyhlášeného kanonýra málo.

Italský mistr proto nebude proti prodeji, Llorenteho cena je asi 8 milionů liber (310 milionů korun). Sám vytáhlý Španěl by změnu také uvítal. Ve třiceti letech má jednu z posledních šancí vrátit své kariéře správný kurz.

Povede se mu to v dresu Manchesteru United v anglické Premier League?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud