24. července 2015 • 10:22

United zase zkusí ulovit Ronalda! Napětí v Realu jim pomáhá

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal fanouškům slíbil, že v letním přestupovém období přivede ještě jednu obzvlášť zajímavou posilu. A nyní se naskytla šance, která se nenabízí každý den. Deník Manchester Evening News přišel s informací, že „Rudí ďáblové" pracují na návratu Cristiana Ronalda. Napjatá atmosféra mezi ním a novým trenérem Realu Madrid Rafaelem Benítezem přímo nutí k takovým úvahám.



Byl by to pompézní návrat. Po šesti letech by se na Ostrovy vrátil hrdina všech fanoušků United. S Ronaldem v sestavě by mužstvo z Old Trafford výrazně posílilo šance na zisk mistrovského titulu.

Klub obnovil zájem o Portugalcovy služby poté, co vyšly najevo spory mezi ním a trenérem Realu Rafaelem Benítezem. Na jednom z tréninků si Ronaldo směrem k novému kouči „Bílého baletu“ několikrát od plic ulevil.

Pokud by se Van Gaalovi podařilo prodat argentinského záložníka Angela di Maríu, získal by tím do banku velmi zajímavou částku, která by mohla být jakýmsi základem pro chystaný balík za Ronalda.

O toho se "Rudí ďáblové" zajímali už v roce 2013, když je vedl David Moyes. Tehdy ale portugalský kanonýr prodloužil s Realem smlouvu až do roku 2018.

„Když jsem se ujal United, tak se o Ronaldovi mluvilo. Byli jsme tehdy blízko k tomu, abychom získali několik zajímavých jmen,“ řekl už loni Moyes.

Nyní je však výchozí vyjednávací pozice zajímavější. Ronaldo zatím během letní přípravy nenašel společnou řeč s Benítezem a nemůže skousnout odchod ikony Ikera Casillase do Porta. A přesně toho chtějí Angličané využít.

Manchester se chce vrátit zpátky na výsluní a dělá pro to všechno. Přivedl talentovaného Memphise Depaye, z Bayernu zkušeného záložníka Bastiana Schweinsteigera, Morgana Schneiderlina a nadějného obránce Mattea Darmiana. Stále mu však chybí palebná síla v útoku. Kapitán Wayne Rooney je po odchodu Robina van Persieho na střílení branek sám.

Jenže to z přestupových spekulací není vše. United nesondují situaci pouze u Ronalda. Ještě pořád mají v hledáčku barcelonské křídlo Pedra a rádi by ve svém kádru viděli Thomase Müllera z Bayernu Mnichov.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud