25. července 2015 • 15:46

Pro Ibru byl Van Gaal k***t. Teď by pod ním rád hrál v United

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spojení Louis van Gaal a Zlatan Ibrahimovič v jednom klubu? Podle švédského útočníka by to klidně mohlo být reálné. Manchester United nutně shání střelce do útoku a Zlatan by rád okusil Premier League. Celá záležitost má ale jeden menší zádrhel. Tihle dva se zrovna dvakrát v lásce nemají. Švédský fotbalista ho totiž ve své oficiální autobiografii hanlivě urazil.



Vše začalo, když ještě oba působili v Ajaxu Amsterdam. Van Gaal dělal v holandském klubu technického ředitele a tehdy dvaadvacetiletý Švéd s jeho metodami nesouhlasil.

„Když dělal v Ajaxu ředitele, tak jeho způsob práce byl odlišný než je ten můj,“ řekl útočník Paris-Saint Germain pro Sports Illustrated. O tom, že jejich vzájemný vztah není zrovna růžový, svědčí i to, že ho Ibrahimovič ve své oficiální autobiografii nazval „pompézním kokotem“.

V rozhovoru pro prestižní web sportovního magazínu však zároveň dodal, že jsou oba profesionálové a pokud by přišla nabídka od United, tak by ji přijal a pod Van Gaalem by rád hrál. „Jsme profesionálové, on si dělá svoji práci, já tu svou. Nikdy jsem s nikým neměl takový problém,“ řekl Ibra o potencionální spolupráci s nizozemským koučem.

V současné chvíli by se Manchesteru třiatřicetiletý švédský kanonýr náramně hodil do krámu. Námluvy s Thomasem Müllerem Bayern razantně utnul a příchod Cristiana Ronalda z Realu Madrid vypadá spíš jako sci-fi.

Tím se seznam možných ofenzivních posil zužuje. Ve hře zůstává Pedro, který si stále nerozmyslel, zda zůstane v Barceloně, či zkusí štěstí jinde. Jenže sedmadvacetiletý Španěl není na rozdíl od Ibrahimoviče klasický hrotový útočník.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud