29. července 2015 • 09:46

Mourinho vrací úder Benítezově ženě: Starej se radši o jeho dietu!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle nemohl jen tak přejít. On, sebevědomý kouč ověnčený úspěchy. Trenér Chelsea José Mourinho reagoval na slova manželky Rafaela Beníteze Montserrat, podle které „je Real už třetím klubem, kde její manžel uklízí po Mourinhovi binec“. A jak je jeho zvykem, volil tvrdá slova.



Real je už třetím klubem, kde po Mourinhovi působíme. Uklízíme binec, který tady nadělal,“ vykládala v nadsázce Benítezová manželka. Jenže portugalský kouč to jako vtip vůbec nebral.

„Se vším respektem, ta paní je trochu zmatená. Její muž šel totiž do Chelsea po Robertu Di Matteovi a do Realu po Carlu Ancelottim,“ tvrdil Mourinho.

„Jediný klub, kam šel hned po mně, byl Inter. Tam dokázal za šest měsíců zničit tou dobou nejlepší tým na světě,“ připomněl zkušený kouč Benítezův nezdar v milánském klubu.

Mourinho přispěchal s radou i přímo pro Benítezovu manželku. „Myslím, že potřebuje zaplnit svůj čas. Kdyby se starala o dietu svého muže, měla by méně času mluvit o mně.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud