4. srpna 2015 • 04:20

Televizní hvězda, kterou sleduje Amerika: Můj nový hrdina - Čech

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přišel, viděl, zvítězil. Tak by se dalo stručně shrnout dosavadní angažmá Petra Čecha v Arsenalu. Fanoušci ho milují, experti chválí. Obojí v jednom je známý televizní moderátor Piers Morgan, jež vede pořad na americké CNN, který každý den sledují desítky milionů diváků. Čech je pro něj hrdina.



Televizní hvězda CNN Pierse Morgana patří k nejznámějším příznivcům Arsenalu. "Můj nový hrdina - Petr Čech," napsal slavný moderátor na Twitter. "To se dobře poslouchá," odpověděl mu Čech.

Známý britský novinář, který před třemi lety převzal moderování prestižní každodenní talk show na stanici CNN po legendárním Larry Kingovi, má pro české fotbalisty slabost. Jeho obdivu se těší i Tomáš Rosický.

Rosický mi vždy zvedne náladu. Žádný jiný hráč nepracuje v Arsenalu víc, než on,“ psal Morgan před rokem a půl, když český kapitán předvedl jednu ze svých pověstných parádních akcí.

Sprcha šampaňským neminula ani Petra Čecha. První anglická trofej v sezoně pro Arsenal se prostě musela oslavit.
Sprcha šampaňským neminula ani Petra Čecha. První anglická trofej v sezoně pro Arsenal se prostě musela oslavit.

Čechův přínos pro tým Kanonýrů chválí i experti, ovšem nemyslí si, že to bude stačit na titul. "Arsenal přes léto nejlépe posílil. A to i přesto, že podepsal jen Petra Čecha. Je to nejlepší obchod v celé lize," míní bývalý anglický reprezentant Rio Ferdinand.

"Brankář má velkou zodpovědnost a s Čechem se šance Arsenalu výrazně zvedají. Ale favoritem je pro mě pořád Chelsea, protože má lepší kádr. Především Edena Hazarda, který je schopen sám rozhodovat zápasy," dodal Ferdinand.

Podobně to vidí bývalý trenér anglické reprezentace Glenn Hoddle. "Čech je brankář, který udělá rozdíl. Konečně mají brankáře kvalit Seamana či Lehmanna, ale stále mají problém v obraně. Bude Gabriel dostatečně silný? Bude Mertesacker podávat stabilní výkony?" napsal Hoddle ve svém sloupku s tím, že Arsenal by měl přivést ještě kvalitního stopera. "Takto Arsenal ještě není můj kandidát na titul, ale s Čechem udělá velký progres," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud