6. srpna 2015 • 18:12

Legenda Arsenalu: Čech pomůže k titulu, Mourinho už panikaří

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za Arsenal hrál přes deset let, vyhrál s ním tři tituly. Nyní bývalý anglický reprezentant Martin Keown věří, že nastal opět čas „Kanonýrů“. K tomu, aby po dlouhých letech opanovali anglickou Premier League, by jim mohl výrazně pomoci brankář Petr Čech. Naopak negativně vidí Keown formu konkurenční Chelsea.



Keown, který pravidelně píše komentáře pro britský deník Daily Mail, odpovídal na dotazy čtenářů. Otázka na příchod Petra Čecha do Arsenalu nemohla chybět. „Arsenalu to hodně pomohlo,“ tvrdí bývalý fotbalista.

Je tedy londýnský klub připraven zdolat konkurenci a ovládnout Premier League? „Nepochybně. Je to těžká cesta, ale může se jim to podařit. Je důležité, že přivedli hráče jakým je Petr Čech. Může ostatním vyšlapat cestičku,“ myslí si Keown. 

„Samozřejmě se to nemusí podařit, ale cítím, že sestava Arsenalu má velkou sílu,“ dodává anglický expert. Zatímco svěřenci trenéra Arséna Wengera jsou v dobrém rozpoložení, na „modré“ straně Londýna prý taková nálada nepanuje.

José Mourinho panikaří, protože jeho tým zatím nehraje top kvalitní fotbal,“ naráží Keown na to, že Chelsea v přípravě ani jednou nevyhrála v normální hrací době. „Proti Fiorentině (0:1) to bylo hodně špatné. Týden před prvním ligovým zápasem by přitom mělo být vše sladěné,“ tvrdí.

„Mourinho vypadá také znepokojený, protože všechny ostatní týmy hodně posílily. A to nemluvím jen o těch nejlepších,“ přidává Keown. „Přestože jsou mistři a favorité na titul, mají problémy,“ dodává k Chelsea.

Sprcha šampaňským neminula ani Petra Čecha. První anglická trofej v sezoně pro Arsenal se prostě musela oslavit.
Sprcha šampaňským neminula ani Petra Čecha. První anglická trofej v sezoně pro Arsenal se prostě musela oslavit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud