10. srpna 2015 • 14:44

Lékařky Chelsea se zastali fanoušci. Odnesla to u Mourinha za kolegu?

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lékařka Chelsea Eva Carneiro vrací úder! Poté, co ji José Mourinho sepsul za její necitlivé chování během sobotního ligového zápasu se Swansea (2:2), napsala na svém facebookovém profilu vzkaz fanouškům. „Děkuji všem, kteří se mě veřejně zastali. Opravdu si toho moc cením,“ napsala jednačtyřicetiletá doktorka, která za celý incident zřejmě tolik nemůže. První kdo totiž vyběhl na trávník byl její kolega, fyzioterapeut Jon Fearn.



Tohle nevěští nic dobrého. Tvrdohlavý portugalský kouč, který musí mít ve všem pravdu a ostrými výrazy nešetří, proti citlivé doktorce, která se stará o zdraví jeho hvězd.

Vše začalo po vyloučení brankáře Thibauta Courtoise . „Blues“ se chtěli nadechnout k závěrečnému tlaku, ale jejich největší hvězda Eden Hazard polehával na hřišti. Lékařský tým za ním okamžitě utíkal, aby zjistil, zda je belgický reprezentant v pořádku.

2399857:gallery:true:true

To ale Josého Mourinha úplně rozlítilo. „Nebyl jsem spokojený s prací mého lékařského týmu. Ať jste kluk, lékař nebo sekretářka, musíte mít na lavičce cit pro hru," začal po utkání kouč Chelsea komentovat celou situaci.

„Když jdete na hřiště, musíte mít jistotu, že je hráč vážně zraněn. Byl jsem si jistý, že tam není problém. Bylo vidět i z lavičky, že Hazard byl jen unavený. Ale naše lékařka byla naivní a v tu chvíli jsme museli hrát v osmi hráčích v poli. Naděje na závěrečnou šanci byla fuč," zuřil The Special One.

Jenže na Ostrovech se diví, proč se trenér zlobí na Carneiro, když jako první vyběhl na trávník fyzioterapeut Jon Fearn, tudíž jí nezbývalo než ho následovat. Že by měl Mourinho jiný problém? 

I would like to thank the general public for their overwhelming support. Really very much appreciated.

Posted by Eva Carneiro on 9. srpen 2015

Každopádně jednačtyřicetiletá Carneiro si nenechala nic líbit. V neděli na svém Facebooku poděkovala fanouškům, kteří s Mourinhem nesouhlasili. „Děkuji všem, kteří se mě veřejně zastali. Opravdu si toho moc cením,“ znělo v jejím příspěvku, pod kterým příznivci Chelsea začali přidávat další příspěvky.

VIDEO: Mourinho se zlobí na lékařku a fyzioterapeuta

„Udělala jste dobře. Zdraví je na prvním místě. Sice zbožňujeme Josého, jenže teď to přehnal. Každý stojí za Vámi,“ napsal například fanoušek Paul George. A nebyl sám.

Žabomyší válka v realizačním týmu je to poslední, co portugalský kouč potřebuje. Nyní se musí soustředit na další utkání, ve kterém obháce titulu poměří v neděli síly v ostře sledovaném duelu s Manchesterem City.

Mourinho naštvaně pořvával na realizační tým.
Mourinho naštvaně pořvával na realizační tým.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud