11. srpna 2015 • 18:16

Mourinho zatočil s lékařkou Evou! Vyhodil ji z lavičky Chelsea

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned po prvním kole v Premier League se rozhodl trenér José Mourinho ke změnám v Chelsea. Remízu 2:2 se Swansea odnesla to týmová lékařka Eva Carneiro. Jak informuje britský list The Daily Telegraph, zůstane formálně u realizačního týmu, ale nebudeme mít přístup na lavičku během zápasů a nebude se účastnit ani tréninků.



Změna přichází jen tři dny poté, co Mourinho doktorku zkritizoval za to, že vyrazila v závěru sobotního zápasu ošetřovat hvězdného Edena Hazarda, který následně musel opustit hřiště, ačkoliv nebyl zraněný.

„Naše lékařka byla naivní a v tu chvíli jsme museli hrát v osmi hráčích v poli. Naděje na závěrečnou šanci byla pryč," soptil Mourinho, který Caneiro vyčetl slabý „cit pro hru.“ A nebral ohledy ani na skutečnost, že na hrací plochu vstoupil jako první fyzioterapeut Jon Fearn.

Jeho slova řešili fanoušci a řada z nich se za lékařku postavila. Ta jim pak poděkovala za podporu. „Děkuji všem, kteří se mě veřejně zastali. Opravdu si toho moc cením,“ napsala na Facebooku.

Jenže poslední slovo bude mít podle všeho znovu Mourinho. Caneiro by už podle informací listu The Daily Telegraph měla chybět na lavičce Chelsea při nedělním šlágru na hřišti Manchesteru City. Do kontaktu s hráči přijde pouze v tréninkovém centru v Cobhamu. Zaměstnancem Chelsea sice dál zůstává, ale není jisté, jak trenérovo rozhodnutí přijme.

Není to poprvé, co Mourinho provádí výrazný zásah do lékařského týmu. V roce 2005 opustil Chelsea lékař Neil Frazer kvůli sporům okolo kondice Arjena Robbena.

2399857:gallery:true:true

Lékařka Chelsea Eva Carneiro má k prvnímu týmu po víkendovém utkání velmi omezený přístup
Lékařka Chelsea Eva Carneiro má k prvnímu týmu po víkendovém utkání velmi omezený přístup

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud