13. srpna 2015 • 18:48

De Gea zase není v nominaci United. Ale Real už určil svojí jedničku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zamotaná situace se ne a ne rozmotat. Opustí David de Gea Manchester United a zamíří do Realu Madrid, nebo v Anglii zůstane? Otázka za milion, protože v posledních dnech se objevují indicie na obě strany. Faktem je, že španělský gólman určitě nebude chytat ani druhý ligový zápas, trenér Van Gaal ho opět vynechal z nominace.



De Gea nebyl ani mezi náhradníky v prvním utkání proti Tottenhamu (1:0). „Je to jenom člověk, je toho na něj moc. Nemůže se soustředit jen na svůj výkon,“ vysvětlil Van Gaal. „Stále stejná situace,“ řekl nyní.

Zdá se, že si De Gea až do konce přestupového okna za United nezachytá. To ovšem neznamená, že by se ho chtěl klub zbavit. Naopak, Van Gaal chce svoji jedničku udržet. A tomu, že se to povede, věří i bookmakeři.

Napovídá tomu i fakt, že Real De Geu za každou cenu nepotřebuje. V Madridu jsou momentálně hodně spokojení s výkony dvojice Keylor Navas a Kiko Casilla. Právě prvně jmenovaný už měl být dokonce ujištěn, že bude jedničkou pro nadcházející sezonu.

Aby se to nepletlo, ani „Bílý balet“ ale nehodlá téma De Gea uzavřít. Jen mu v tuto chvíli přijde výhodnější počkat. Za rok totiž může jednoho z nejlepších brankářů planety získat zdarma, De Geovi končí smlouva.

Na druhou stranu, Real je zatím v přestupovém okně až netradičně klidný. A Florentino Pérez obvykle velkou rybu v létě přivede. Zda jí bude De Gea zůstává nadále zahalené v mlze.

2401684:gallery:true:true

2399841:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud